طرز تهیه هورن، پیراشکی نروژی

هورن نوعی پیراشکی نروژی است که در بین ایرانی ها طرفداران زیادی دارد، داخل این پیراشکی خوشمزه با گوشت و یا کالباس پر میشود و سس خردل مزه خیلی خوبی به آن می دهد. درست کردن این پیراشکی کار خیلی سختی نیست و با رعایت برخی نکات میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کرده و میل کنید.


Image result for ‫طرز تهیه هورن‬‎ 

مواد لازم برای هورن

  • پنیر پیتزا :  به مقدار دلخواه
  • ژامبون یا کالباس یا سوسیس:  به مقدار دلخواه
  • تخم مرغ:  ١ عدد
  • آرد: ۶٠٠ تا ۶٣٠ گرم
  • شیر : نیم لیتر
  • روغن نباتی: ٧۵ گرم
  • شکر:  ١ قاشق سوپ خوری
  • خمیر مایه یا خمیر ترش: ۵٠ گرم
  • خردل:  در صورت علاقه مقداری
  • نمک :  قاشق چای خوری

طرز تهیه هورن:

برای درست کردن این پیراشکی خوشمزه ابتدا شیر و روغن را در ظرفی بریزید و در حدی که گرم شده و روغن حل شود روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا مخلوط شیر ، مخمر، شکر و نمک را در ظرفی بریزید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس آرد را به آرامی افزوده و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

خمیر را  در کاسه ای قرار داده و روی آن یک حوله بیاندازید و در محیط گرم قرار دهید تا  برای یک ساعت بماند و حجمش دو برابر شود.

خمیر را بعد از یک ساعت روی یک سطح صاف قرار داده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسـمـــت را به شکل توپ گرد درآورید.

روی خمیر یک حوله بیاندازید و مجدد برای یک ربع کنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود.

یک عدد تخـم مرغ را همـــراه با یکـی دو قاشــق سوپ خوری شیر مخلوط کنــید و با چنگال خوب بزنــیـــد تا یک دست شود. 

وقتی خمــیــر آمــاده شد هر یک از آنهـــا را جداگانــه به شکـل یک دایره ٣٨ـ٨ سانـــتـــیــمـــتــری با وردنـه پهن کنید و بعـد آنــرا به ٨ قسمت تقسیـم کنـیـــد (برش بدهــید). بعــد هر قســمت را جداگــانه روی میز قرار دهـیــد و اول با قلم موی مخصوص آشـپــزخانـــه حاشـــیـــه های خمـیـــر را با کمــی تخــم مرغ رنگ بزنــیــد.

حالا در قسمت قاعـــده مثــلث شکل خمـــیر، مقداری ژامـــبون خرد شده قرار بدهـیـــد، کمـــی پنیــر هم روی آن بریـزیــد، اگــر خردل هم دوست دارید مقـــداری خردل هم بیـــفــزایــد و سپــس آنرا از طرف قاعده به طرف زاویه روبرو لوله کنـید. بعـــد از لوله کردن کمـی آنــرا خم کنید و آنرا را داخــل سیـنــی فر روی کاغــذ قنادی قرار دهـــید.

وقتی همه هورن ها آمـاده شدنـــد روی آنهـا را با قلــم موی آشــپزی با مقــداری از مخلوط تخم مرغ رنـــگ بزنـیـــد و داخــل فر قرار بدهـیـد. فر بایـــد قبـــل از شروع ٢٠٠ درجــه سانــتــیـــگـــراد گرم شده باشد. هورن ها را در مدت تقریبا ١۵ـــ۵ دقـــیـقـه بپزیــد، این زمان تقـریـبی است و نسـبــت به فر شمـــا بایــد تنــظیــم شود. قبل از اینـکه آنــها را از فر خارج کنــید دقـت کنیـد رنگ آنها طلایی شده باشــد.

هنگــام مصـرف کافــی است یکــی دو ساعـــت قبــل از مصـرف آنهـــا را از فریزر خارج کنـــیـد تا یخ آن آب شود، یا آنرا با اسـتــفـــاده از ماکروفر آمــاده مصــرف کنــید.


نکات مهم درباره طرز تهیه هورن:

  • اسـتـفــاده از شکر برای ایـــن است که خمیـر بهـــتر پف کنـد، نگـــران نباشــیـــد هورن ها شیریـن نخواهـــنـد شد. 
  • شکر این خاصیـت را دارد که باعـث می شود خمیر مایه بهتـــر عمــل کند. 
  • سعـی کنـیـد کالــبـاس یا هر نوع گوشت دیــگــر ی که برای ایـــن منظور تهیه می کنیـد مزه دار باشــد.
  •  هنـــگام پیچیـدن هورن ها، همـــچـــنیـن می توانیـــد مقـداری خردل یا هر چاشنی دیــگری که مزه آنــرا باب سلــیــقـه شما کنــد اســـتـفـــاده کنـیـــد.

خواص تخم مرغ:

 کمک به کاهش وزن
 جلوگیری از آسیب استخوانی
تقویت متابولیسم بدن
افزایش کلسترول خوب 
کاهش  کلسترول بد
غنی از ویتامین A 
کاهش بیماری های قلبی و سکته 


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.