شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های معروف ایرانی است که اغلب بانوان ایرانی این شیرینی را برای عید نوروز تهیه کرده و سر سفره هفت سین میگذارند و از مهمان های خود پذیرایی میکنند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این شیرینی را به شما عزیزان آموزش دهیم. درست کردن این شیرین بسیار ساده بوده و در این روشی که انتخاب کرده ایم نیازی به فر ندارد.
مواد لازم برای شیرینی نخودچی بدون نیاز به فر:
طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی بدون نیاز به فر:
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا یک لیوان آرد نخودچی را داخل تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا عطر آرد بلند شود و بوی خامی آن از بین برود.
سپس آرد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود، در این میان هل و شکر را آسیاب کرده و کنار بگذارید.
در مرحله بعد یک لیوان کره را هم ذوب میکنیم به طوری که داغ نباشد و وقتی آرد نخود چی تفت داده شده سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر در بیاید.
سپس خمیر آماده شده را روی سطحی صاف که کاغذ روغنی قرار دادیم به قطر ۲ سانت پهن میکنیم و با قالب های دلخواه شکل میدهیم . روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب میکنیم و با خلال یا پودر پسته تزیین میکنیم و در ظرف در دار تا مدت ها در یخچال نگهداری میکنیم.
نکات مهم درباره طرز تهیه شیرینی نخودچی:
خواص آرد نخودچی: