طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های معروف ایرانی است که اغلب بانوان ایرانی این شیرینی را برای عید نوروز تهیه کرده و سر سفره هفت سین میگذارند و از مهمان های خود پذیرایی میکنند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این شیرینی را به شما عزیزان آموزش دهیم. درست کردن این شیرین بسیار ساده بوده و در این روشی که انتخاب کرده ایم نیازی به فر ندارد.

Image result for ‫شیرینی نخودچی‬‎

مواد لازم برای شیرینی نخودچی بدون نیاز به فر:

  • شکر:   ۱ لیوان
  • کره:   ۱ لیوان
  • آرد نخود چی:    ۱ لیوان
  • هل:   ۲ عدد 


طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی بدون نیاز به فر:

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا یک لیوان آرد نخودچی را داخل تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا  عطر آرد بلند شود و  بوی خامی آن از بین برود

سپس آرد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود، در این میان هل و شکر را آسیاب کرده و کنار بگذارید.

در مرحله بعد یک لیوان کره را هم ذوب میکنیم به طوری که داغ نباشد و وقتی آرد نخود چی تفت داده شده  سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه میکنیم و با دست  خوب مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر در بیاید.

 سپس خمیر آماده شده را روی سطحی صاف که کاغذ روغنی قرار دادیم به قطر ۲ سانت پهن میکنیم و با قالب های دلخواه شکل میدهیم . روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب میکنیم و با خلال یا پودر پسته تزیین میکنیم و در ظرف در دار تا مدت ها در یخچال نگهداری میکنیم.


نکات مهم درباره طرز تهیه شیرینی نخودچی:

  • فقط در تفت دادن آرد نخودچی هست که به مقدار کافی تفت داده بشه تا شیرینی بی نقص داشته باشید.
  • اگه با قالب زدن شیرینی مشکل داشتید اصلا نگران نباشید اندازه فندق از خمیر شیرینی برداشته تو دستتون گرد کنید به همین راحتی از این شیرینی خوشمزه و خونگی لذت ببرید.
  • میتوانید از پودر هل و پودر قند استفاده کنید، در این صورت نیازی به آسیاب کردن شکر و هل نیست.


خواص آرد نخودچی:

  • لایه برداری پوست
  • کاهش چربی پوست
  •  از بین بردن موهای زائد
  •  افزایش رشد مو
  • کنترل  دیابت و قند خون
  •  سلامت قلب
  •  لاغری و کاهش وزن
  • کاهش التهاب
  •  درمان آکنه و جوش
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.