طرز تهیه کلم پلو

در ادامه با طرز تهیه کلم پلو شیرازی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کلم پلو :
گوشت چرخ کرده :400 گرم
برنج : 4 پیمانه
کلم :700 گرم
پیاز متوسط : دو عدد
آرد نخودچی : دو قاشق غذاخوری
پیاز داغ : چهار قاشق غذاخوری
سبزی معطر شامل (ریحان، تره، ترخون و شوید) : 250 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی : به مقدار لازم
  
طرز تهیه کلم پلو شیرازی :
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به اندازه چهار قاشق غذاخوری پیازداغ را به همراه زردچوبه، فلفل و کمی روغن داخل تابه بریزید.
سپس کلم را به صورت رشته رشته خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
همه مواد را روی حرارت ملایم خوب تفت دهید تا کاملا مخلوط شوند سپس به اندازه 2/3 لیوان آب داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید تا کلم ها نرم و پخته شوند.
بعد ازنرم شدن کلم ها در تابه را بردارید تا آب اضافی آن تبخیر شود.
سپس دو قاشق غذاخوری از سبزی های معطر را کنار گذاشته و مابقی سبزی را به همراه کمی نمک و پودر لیمو عمانی، بعد از اینکه آب مواد تفت داده شده کاملا تبخیر شد به آن اضافه کنیدو مواد را کمی تفت دهید.
پیاز ها را رنده کنید و آب آن را خوب بگیرید سپس داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده، سبزی معطر، آرد نخودچی، نمک و فلفل و پیاز رنده را ریخته و کاملا ورز دهید تا یکدست شوند. مقداری کمی از مایه را برداشته و به کمک دست گرد کنید.
گوشت قلقلی ها را داخل تابه بریزید و با کمی روغن تفت دهید سپس در تابه را ببندید تا خوب پخته و سرخ شوند.
برنج آب کش شده را با مایه کلم و روغن تابه ای که گوشت را با آن سرخ کره اید، مخلوط کنید سپس داخل یک قابلمه برنج و گوشت قلقلی را به صورت لایه لایه بریزید. در آخر هم دو سوم لیوان آب را دور تا دور قابلمه بریزید و برای 30 تا 45 دقیقه دم کنید.
منبع: cook2
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.