فلافل یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی است که طرفداران زیادی دارد، این غذا با نخودو ادویه های تند تهیه میشود و همراه با سس انبه و یا خردل سرو میشود. در ادامه طرز تهیه فلافل جنوبی همراه با نکات و خواص آن را آماده کرده ایم پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای فلافل:
طرز تهیه فلافل:
نخود را از یک روز قبل شسته و در آب بخیسانید و در این مدت زمان چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخش برود و هم اینکه نرم شود.
حالا سیر و پیاز را پوست گرفته و به همراه نخود و جعفری داخل چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید، مواد را مجدد داخل چرخ گوشت بریزید و برای دومین بار چرخ کنید تا کاملا نرم و یکدست شود.
خمیر بدست آمده را داخل کاسه ای بریزید و نمک و ادویه ها را بریزید و خوب مخلوط کنید.
تابه گودی را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، با کمک قاشق یا قالب مخصوص از مایه فلافل بردارید و در روغن بیاندازید.
بعد از اینکه فلافل ها سرخ شدند آن ها را از روغن بیرون آورده و روی توری فلزی بچینید تا روغنش برود.
فلافلها را همراه با خیارشور، گوجه و سس خردل و یا سس انبه سرو نمایید.
نکاتی مهم درباره طرز تهیه فلافل: