طرز تهیه فرنی بستنی

فرنی یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که اغلب برای افطار در ماه رمضان تهیه و سرو میشود، در این مطلب قصد داریم یک فرنی متفاوت با طعم بستنی را به شما معرفی کنیم پس با ما همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه فرنی بستنی:

  • شیر: 700 میلی لیتر
  • بستنی وانیلی: 150 گرم
  • شکر: 1/2 پیمانه
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل خالص: 1/8 قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ: 4 عدد
  • نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری سرصاف
 

طرز تهیه فرنی بستنی:

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا نشاسته و شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت هم بزنید تا نشاسته در شیر حل شود.
سپس نمک و شکر را افزوده و اجازه دهید تا آن ها هم در شیر حل شوند، در ادامه کره را هم بریزید و مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد و گلوله نشود.
بعد از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد شعله را خاموش کنید و هر از گاهی آن را هم بزنید تا رویه نبندد.

در این میان 4 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و زرده ها را به کاسه دیگری منتقل کنید.

هل و وانیل را به زرده ها افزوده و با همزن بزنید تا ماده ای کرم رنگ و  کشدار درست شود.

مواد گرم فرنی بستنی را به تدریج و آرام به زرده ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه یکدست و صافی حاصل شود.

مواد را دوباره در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مایه فرنی بستنی گرم و غلیظ شود.
ژلاتین را در کاسه بریزید و 3 قاشق غذاخوری آب جوش روی آن بریزید و هم بزنید. مخلوط آب و ژلاتین را روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین کاملا در آب حل شود.
فرنی قوام آمده را از روی حرارت بردارید و بستنی و ژلاتین را به آن بیافزایید و فرنی بستنی را در ظرف یا قالب مورد نظر بریزید و در یخچال قرار دهید تا دسر خوشمزه و ساده به خوبی ببندد.


نکاتی برای طرز تهیه فرنی بستنی:

  •  برای طعم دار کردن فرنی بستنی می توان از انواع مواد مانند رنگ و اسانس و حتی میوه تازه و ژله و … استفاده کرد. این مواد را با مایه فرنی بستنی ترکیب کنید و بعد در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید.
  • زرده را هرگز به مواد گرم اضافه نکنید چون در این صورت ممکن است زرده پخته شود.
  • مواد را بعد از اینکه ترکیب کرده و روی حرارت گذاشتید خوب هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و ته نگیرد.


خواص بستنی :

  1. ویتامین B۶  موجود در بستنی موجب بهبود سوخت و ساز بدن میشود.
  2. خوردن بستنی احتمال شانس باردار شدن را بالا میبرد.
  3. خوردن بستنی در طول بارداری به رشد جنین کمک میکند و موجب رشد استخوان های جنین میشود.
  4. برای از بین بردن حالت تهوع در طول بارداری بستنی بخورید، بستنی برای از بین بردن حالت تهوع بسیار مفید است.
  5. بستنی حاوی مقدار زیادی پروتئین‌ بوده و از این رو برای تقویت و ترمیم بافت های عضلات مفید است.
  6. بستنی دارای ویتامین A بوده و خوردن آن برای سلامت چشم بسیار موثر است.
  7. خوردن بستنی در دوران بارداری موجب رشد استخوان های جنین میشود
  8. ویتامین D موجود در بستنی در جذب کلسیم و مواد مغذی موجود در خوراکی‌ها موثر است.


طرز تهیه کیک هلو با طعم و مزه ایده آل
طرز تهیه کباب تابه ای
طرز تهیه “خوراک جغور بغور”
طرز تهیه ترشی انبه
طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی
طرز تهیه اشکنه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.