روش های خشک کردن زرشک در خانه

روش های خشک کردن زرشک تازه: 

• ابتدا شاخه های زرشک را در مکانی تاریک که هوا در آن جریان داشته باشد آویزان کنید بعد از چند روز زرشک ها خشک می شوند آن ها را از شاخه هایشان جدا کنید و بسته بندی کنید اجازه بدهید دانه های زرشک کاملا خشک شوند، که در  مدت نگهداری خراب نشوند.

در این روش زرشک ها خشک رنگ می شوند.

  ادامه مطلب ...

جا افتاده ترین طرز تهیه “جوجه کباب” با فنون رستورانی

مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب

جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرم

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

  ادامه مطلب ...