طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که اغلب در مراسم ها و مهمانی ها تهیه و سرو میشود. درست کردن این غذا کار سختی نیست فقط کافی است مراحل زیر را به خوبی انجام داده و به نکات ذکر شده توجه کنید تا یک زرشک پلوی مجلسی و عالی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو  با مرغ:

  • مرغ خرد شده: ٥یا ٦ تکه
  • برنج: ٤ الی ٥ پیمانه
  •  پیاز خرد شده : یک عدد  
  • رب : یک قاشق غذا خوری پر
  • زرشک:  یک لیوان پلوپزی
  • خلال بادام و خلال پسته: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل:  به مقدار لازم
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران: یه هشتم قاشق چای خوری

ادامه مطلب ...

طرز تهیه کیک هلو با طعم و مزه ایده آل

هلو یکی از میوه های بسیار خوش طعمی است که طرفداران زیادی دارد از این رو قصد داریم در این مطلب طرز تهیه کیکی با طعم هلو را به شما آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کیک هلو همراه با نکات و خواص آن آشنا شوید.

روش پخت کیک هلو

مواد لازم برای کیک هلو:

  • هلو متوسط/ ۳ عدد
  • آرد/ دو پیمانه
  • بکینگ پودر/ دو قاشق چای خوری
  • ماست/ نصف پیمانه
  • روغن/ نصف پیمانه
  • تخم مرغ/ ۴ عدد
  • شکر/ یک پیمانه
  • وانیل/ یک چهارم قاشق چای خوری
ادامه مطلب ...

طرز تهیه کباب تابه ای

از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند. طرز تهیه کباب تابه ای و کباب دیگی سنگسری به این صورت است که مقدار زیادی گوشت را در دیگ مسی که درب آن محکم بسته می شود می ریزند و به همان مقدار گوشت، برنج را نیز در دیگ ریخته و آب و نمک و روغن و چاشنی ها را به مقدار لازم اضافه می کنند. سپس در دیگ را محکم بسته و در دل آتش بزرگی که از قبل روشن شده و بعد از مدتی سوختن تبدیل به خاکستر و ذغال روشن شده است، قرار می دهند و دیگ را در خاکستر آتش دفن می کنند تا محتویات آن به خوبی پخته و آماده سرو شود. ترکیب جذاب گوشت به همراه صیفی جاتی چون گوجه و پیاز این غذا را نسبت به سایر غذاهای ایرانی جذاب تر کرده است.

کباب تابه ای خوشمزه

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه “خوراک جغور بغور”

جَغور بَغور که به نام های “جغول بغول” ، “واویشکا” ، “حمیسه” یا “هگیس” هم شناخته میشود، نام خوراکی است با مخلوط کردن دل ، جگر و قلوه گوسفند تهیه میشود. جغور بغور در بسیاری از شهرهای ایران مانند زنجان،رشت، ساری، اردبیل و کرمانشاه رایج بوده و شاید بتوان علت رواج یافتن آن در این مناطق را رونق داشتن دامداری دانسته و در نتیجه به دلیل فراوانی و قیمت نه چندان بالا، جغور بغور را خوراکی لذیذ و خوشمزه و البته فست فودی برای اقشار متوسط و پایین جامعه در نظر گرفت. در زبان آذری جغور بغور به صورت “جیغیر بیغیر” تلفظ میشده و احتمالا با رواج یافتن در فارسی به جغور بغور تغییر یافته‌ است.

Image result for ‫خوراک جغور بغور‬‎

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه ترشی انبه

Image result for ‫طرز تهیه ترشی انبه‬‎


ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود. فیلم آموزش طرز تهیه ترشی اتبه:  

 

ادامه مطلب ...