وقتی صحبت از میوهها میشود، تشخیصدادن آنها از یکدیگر اصلا دشوار نیست؛ مثلا فرق بین پرتقال و لیمو کاملا واضح است. اما برای میوهای مثل پلانتین اوضاع کمی متفاوت است. بسیاری ممکن است آن را با موز اشتباه بگیرند که البته کاملا قابلدرک است. پلانتین نهتنها شباهت عجیبی با موز دارد، بلکه ازلحاظ خواص و مواد مغذی موجود هم تا حدود زیادی شبیه به آن است. مثلا هر دوی اینها باعث تقویت دستگاه ایمنی میشوند، به هضم غذا کمک میکنند و منابعی غنی از پتاسیم هستند. در این مطلب شما را با این میوه مغذی آشنا و از خواص آن صحبت خواهیم کرد. بخشی از مطلب را هم به مقایسه پلانتین و موز اختصاص دادهایم تا بتوانید دقیقا ایندو را از هم تشخیص بدهید.
پیتزاهای خانگی میتوانند از تمام پیتزاهای بهترین رستورانها هم بهتر شوند اگر به فوت و فن آنها توجه کنیم و کمی خلاقیت را چاشنی درست کردن آن کنیم. یکی از مزیت پیتزاهای خانگی این است که شما میتواند هر چیزی که خواستید را به خمیر اضافه کنید و همه چیز طبق سلیقه شما باشد؛ اما در رستورانها به هر حال یک چیزی در ترکیب پیتزا هست که شما آن را جدا میکنید و علاقهای به خوردنش ندارید. از پنیر زیاد گرفته تا قارچ و فلفل دلمه و همه ترکیباتی که کاملا سلیقهای است. اما چه کنیم که یک پیتزای خانگی عالی داشته باشیم؟
سوپ جو قرمز یا سوپ جو رستورانی یکی از انواع سوپ جو کلاسیک است. به طور کلی سوپ، به نوعی خوراک مایع و گرم گفته میشود که از مواد مختلفی مانند آب، گوشت، مرغ یا سبزیجات به اضافه ادویهجات، رب و … تهیه میشود. در واقع سوپ را به عنوان پیشغذا و برای بازشدن اشتها و گرمشدن معده و آمادهشدن برای صرف غذای اصلی میل میکنند.
مواد لازم
۱ کره ۱۰۰ گرم به حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود.
۲ پودر قند یا شکر ۱۰۰ گرم در طی دو مرحله به کره اضافه شود.
۳ تخم مرغ ۲ عدد، وزن هر تخم مرغ حدود ۵۰ گرم باشد.نباید زیاد سرد باشد با کره مخلوط نمی شود. در طی چهار مرحله به شکر و کره اضافه شود.