آموزش پخت خوراک سیرابی به سبک اصلی در خانه

تصویر مرتبط


در مرحله بعدی طرز تهیه سیرابی برای تمیز کردن سیرابی ابتدا با کمک فرد دیگری دو طرف سیرابی را محکم بکشید تا به خوبی صاف شود سپس با کمک چاقو به صورت رفت و برگشت روی سیرابی را خراش دهید تا ذرات زردی از روی سیرابی جدا شود و رنگ آن به صورت سفید مایل به صورتی تبدیل شود.

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ

پیراشکی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که انواع مختلفی دارد مثل پیراشکی مرغ و سیب زمینی ، پیراشکی کالباس، پیراشکی مرغ و جعفری یا پیراشکی مرغ و سبزیجات ، پیراشکی مرغ و قارچ و … . اما پیراشکی مرغ و قارچ یکی از غذاهای مناسب دورهمی‌ها و مهمانی‌های خانوادگی است که می توان آن را  هم به عنوان یک وعده کامل غذایی و هم به عنوان پیش غذا، سرو کرد. 

طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ به همراه آموزش طرز پیچیدن پیراشکی


مواد لازم برای طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ:

  • سینه مرغ : یک عدد
  • قارچ : یک پیمانه
  • خمیر آماده پیراشکی : یک بسته
  • پنیر پیتزا : نصف پیمانه
  • فلفل دلمه ای : یک عدد
  • پیاز : یک عدد بزرگ
  • طعم دلخواه از چاشنی مرغ آلس پایس : یک قاشق غذاخوری
ادامه مطلب ...

طرز تهیه دو نوع خاگینه خوشمزه در ۵ دقیقه

خاگینه یکی از خوراک های خوشمزه ایرانی است که  ماده اصلی آن تخم مرغ است، جالب است بدانید نام این غذا  از خاگ به معنی تخم مرغ گرفته شده است. این غذا دستور بسیار ساده ای داشته و به روشهای متفاوتی تهیه میشود. در این مطلب قصد داریم  خاگینه تبریزی و خاگینه عسلی را به شما آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.


طرز تهیه خاگینه عسلی


خاگینه با شیره انگور


مواد لازم برای تهیه خاگینه عسلی:

  • شیر: 4 قاشق غذا خوری
  • شکر: 2 قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • آرد: 5 قاشق غذا خوری
  • عسل : به مقدار لازم
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری

  ادامه مطلب ...

خوشمزه ترین اعضای جدا نشدنی از سفره های ایرانی

کی از ویژگی های شاخص سفره های ایرانی که نقش بسزایی در خوش آب و رنگ کردن غذاها و لذت هر چه بیشتر از آن ها را دارد، انواع متنوعی از مخلفاتی است که با توجه به غذاهای مختلف، متفاوت است و در کنار غذای اصلی، طعم دلپذیری را ایجاد می کند. این مخلفات که بنا به ذائقه های گوناگون، ممکن است در قسمت های مختلف کشورمان متفاوت باشند، اشتهای افراد برای صرف غذا را بیشتر می کنند

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه سالاد الویه با مرغ

سالاد الویه یکی از غذاهای پر طرفداری است که به روشهای مختلفی تهیه و سرو میشود ، الویه یکی از غذاهای پرکالری است و برای افرادی که رژیم لاغری دارند توصیه نمی‌شود. این غذا معمولا به عنوان یک غذای راحت برای جشن‌های خانوادگی، مسافرت‌های کوتاه مدت و تنوع در برنامه غذایی گزینه مناسبی است.

سالاد الویه


مواد لازم برای سالاد الویه :

  • سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • نخود فرنگی: ۱ لیوان
  • سس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری
  • هویج پخته شده: ۱ عدد
  • خیار شور خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم

 

ادامه مطلب ...