خیلی مواقع پیش می آید که برای اینکه کیک و شیرینی خوب پف کند باید زرده و سفیده تخم مرغ را جداسازی کنیم و اگر روش درست آن را بلد نباشیم می تواند یک کار سخت و عذاب آور باشد پس با نمناک همراه باشید تا نحوه صحیح جداسازی زرده از سفیده تخم مرغ را آموزش دهیم.
نکته مهم :از تخم مرغ های سرد درون یخچال استفاده کنید تا زرده و سفیده بهتر از هم جدا شوند.
خورشت کرفس همانند قورمه سبزی یکی از غذاهای مفید و مقوی ایرانی است که برای جلوگیری از گزمازدگی بسیار مناسب می باشد و اگر به خوبی تهیه شود همه عاشق آن می شوند پس با نمناک همراه باشید تا راز روغن انداختن خورش کرفس را به شما آموزش دهیم.
همچنین طرز تهیه خورش کنگر را نیز می توانید از لینک مشخص شده مشاهده نمایید.
- اگر بخواهید در خورشت از گوشت گوسفندی استفاده کنید باید از همان ابتدای پخت همه مواد را با همراه گوشت تفت دهید. چون گوشت گوسفند زود پز است.
- بجای آبغوره یا آب نارنج میتوانید از لیموعمانی برای مزه دار کردن خورش استفاده کنید.برای این کار دو یا سه عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و نیم ساعت قبل از پایان پخت داخل خورش بیندازید.
- برای جا افتادن و خوشمزه تر شدن خورشت باید حرارت را کم کنید تا خورشت به آرامی بپزد.
- برای لذیذ تر شدن خورش کرفس میتوانید از استاک استفاده کنید.
- برای اینکه رنگ و طعم جعفری از بین نرود بهتر است در اواخر پخت آن را به خورشت اضافه کنید.در ضمن جعفری را نباید زیاد سرخ کنید چون طعم و بو و خاصیتش را از دست می دهد.
- از گوشت مرغ هم می توانید برای تهیه خورش کرفس استفاده کنید.
- بر حسب سلیقه تان در خورشت کرفس میتوانید از لوبیا چیتی هم استفاده کنید.