خیلی مواقع پیش می آید که برای اینکه کیک و شیرینی خوب پف کند باید زرده و سفیده تخم مرغ را جداسازی کنیم و اگر روش درست آن را بلد نباشیم می تواند یک کار سخت و عذاب آور باشد پس با نمناک همراه باشید تا نحوه صحیح جداسازی زرده از سفیده تخم مرغ را آموزش دهیم.
نکته مهم :از تخم مرغ های سرد درون یخچال استفاده کنید تا زرده و سفیده بهتر از هم جدا شوند.
اگر ابزار خاصی در اختیار ندارید می توانید از این روش استفاده کنید بدین صورت که ابتدا دست های خود را به خوبی بشویید و سپس تخم مرغ را درون ظرفی بشکنید و سپس تخم مرغ را کف دست خود بریزید، می توانید تخم مرغ را مستقیم روی دست خود بشکنید و از بین انگشتان خود سفیده ها را عبور دهید و در آخر زرده تخم مرغ در کف دست شما باقی می ماند.
یک ظرف پلاستیکی(ظرف نوشابه یا آب معدنی) انتخاب کنید و به خوبی شسته تا تمیز شود و سپس دو ظرف انتخاب کنید و درون یکی از ظرف ها تخم مرغ ها شکسته و سپس به مانند تصویر زیر هوای داخل ظرف پلاستیکی را خالی کنید و سپس دهانه ظرف پلاستیکی را به زرده تخم مرغ نزدیک کنید و سپس فشار دست خود را آرام آرام از روی ظرف پلاستیکی بردارید تا هوا و زرده تخم مرغ به داخل ظرف کشیده شود.
سپس زرده تخم مرغ را درون ظرف دیگر ریخته و برای تخم مرغ های دیگر نیز همین کار را تکرار کنید.
ساده ترین روش جدا سازی زرده از سفیده استفاده از این ابزار می باشد که بدین صورت که جداکننده تخم مرغ را روی ظرف دلخواه قرار دهید و سپس تخم مرغ را روی آن بشکنید ، این کار باعث می شود سفیده تخم مرغ از میان شکاف ها بلغزد و زرده در قسمت فنجانی دستگاه جداکننده باقی می ماند .