ادامه مطلب ...
- آرد :2 و نیم لیوان
- شکر :1 و نیم لیوان
- تخم مرغ :3 عدد
- بکینگ پودر :2 قاشق چایخوری
- آب پرتقال :2/3 لیوان
- روغن :2/3 لیوان
- نمک :1/8 قاشق چایخوری
- پوست پرتقال :مقداری
طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه و لذیذ را در این مطلب آشپزی به شما آموزش می دهیم.دونر کباب یا کباب ترکی همان طور که از نامش پیداست یکی از غذاهای سنتی کشور ترکیه محسوب می گردد که در ایران نیز محبوبیت بسیاری دارد. این غذا عموما در نان ساندویچی مخصوص خودش و به همراه مخلوطی از پیاز و جعفری سرو می گردد.اگر دوست دارید یک روش جدید و البته تا حدی مکزیکی با عطر و طعم فلفل چیلی از این کباب را تست کنید، توصیه می کنیم طبق دستور زیر آن را تهیه نمایید.
ادامه مطلب ...مواد لازم آش دوغ :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
ماست پرچرب | 2 لیتر | 100 گرم / 55 کالری |
دوغ محلی | 2 لیتر | 100 گرم / 15 کالری |
برنج | 1 پیمانه | 100 گرم / 360 کالری |
نخود پخته | 1.5 پیمانه | 100 گرم / 45 کالری |
تره و گشنیز پاک شده | نیم کیلو | 100 گرم / 25 کالری |
- شکلات تخته ای 250 گرم
- خامه 300 گرم
- شیر 4 پیمانه
- پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری
زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.
- برنج :4 پیمانه
- مرغ :4 تکه
- پیاز خرد شده نگینی : 1 عدد
- زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
- نمک : 1 قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده غلیظ : 4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
- گلاب : 1 قاشق غذا خوری
- زرشک :1 پیمانه
- شکر :2 تا 3 قاش غذاخوری
- خلال پسته :100 گرم
- کره :50 گرم
برای پخت این غذا ابتدا مرغ خرد شده را با پیاز نگینی و زردچوبه و نمک که از قبل آماده کرده ایم با دو قاشق روغن غذاخوری در حرارت متوسط و متناسب با قابلمه ای که داریم به مدت یک ربع 20 دقیقه تفت می دهیم تا پیاز کاملا آب شده و مرغ داخل قابلمه مزه دار شود.
پس از مزه دار شدن مرغ حدود 4 لیوان به آن آب اضافه می کنیم توجه داشته باشید که سطح روی مرغ با آب پر نشود
البته این امر بستگی به ذائقه خودتان دارد و غلظت سس آن بر حسب سلیقه خودتان میتواند آبکی یا غلیظ باشد.