طرز تهیه کباب ترکی خوشمزه و لذیذ را در این مطلب آشپزی به شما آموزش می دهیم.دونر کباب یا کباب ترکی همان طور که از نامش پیداست یکی از غذاهای سنتی کشور ترکیه محسوب می گردد که در ایران نیز محبوبیت بسیاری دارد. این غذا عموما در نان ساندویچی مخصوص خودش و به همراه مخلوطی از پیاز و جعفری سرو می گردد.اگر دوست دارید یک روش جدید و البته تا حدی مکزیکی با عطر و طعم فلفل چیلی از این کباب را تست کنید، توصیه می کنیم طبق دستور زیر آن را تهیه نمایید.
گوشت سردست را به تکه های باریک و کوچک برش دهید و سپس درون یک کاسه بزرگ بریزید.
در یک کاسه، همه ادویه ها، آب آناناس و سرکه را با هم مخلوط کنید و تا زمانی هم بزنید که هیچ حبابی روی آن ایجاد نشود.
سس به دست آمده را روی گوشت ها بریزید و هم بزنید و به مدت دست کم 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا همه مواد به خُرد گوشت ها بروند. گوشت را در این حالت می توانید 3 تا 5 روز در یخچال نگه دارید.
درون سینی مخصوص فر یک لایه فویل بگذارید، سپس آناناس را در وسط آن قرار دهید. سیخ چوبی را درون آناناس بگذارید.
درون سیخ چوبی، دو تکه آناناس گذاشته و سپس تکه های گوشت را به ترتیب روی آن بگذارید تا تمام شوند. در انتها نیز دوباره دو اسلایس آناناس بگذارید.
سینی حاوی مواد را درون فر گذاشته و به مدت 1٫5 تا 2 ساعت بپزید تا گوشت به طور کامل پخته شده و سطح آن طلایی شود.
گوشت را از فر بیرون آورده و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود و سپس همانند دونر کباب آن را برش بزنید.
آناناس های پخته شده را نیز ببرید و کنار بگذارید.
در آخر، مقداری گوشت کبابی روی نان تورتیلا بگذارید، روی آن آناناس قرار دهید و در آخر پیاز، گشنیز و یک قاشق پر سس سالسا بریزید.