طرز تهیه 2 غذای محبوب و خوشمزه محلی+ طرز تهیه پاناکوتای انار

امروز قصد داریم دو غذای محبوب و پر طرفدار ایرانی(کباب بناب ، املت) را به شما همراهان گرامی آموزش دهیم.

1- کباب بناب:

کباب بُناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهرستان بناب در استان آذربایجان‌شرقی می‌باشد. این کباب از گوشت تازه و چربی‌دار گوسفند، در اندازه‌ای بسیار بزرگ‌تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می‌شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.

طرز تهیه کباب بناب

کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.

مواد اولیه کباب بناب

  • گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه:1 کیلو گرم
  • پیاز متوسط:2 عدد
  • نمک :به مقدار لازم
  • فلفل سیاه :به مقدار لازم

کباب بناب‬&lrm

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه بامیه

زولبیا بامیه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که بیشتر در ایام ماه رمضان و برای افطار سرو میشود. شما میتوانید این شیرینی خوشمزه را در خانه و با مواد سالم تهیه و با خیال راحت میل کنید. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه زولبیا بامیه به همراه نکات و ریزه کاری های آن آشنا شوید.

زولبیا و بامیه

زولبیا بامیه

 

مواد لازم برای زولبیا و بامیه:

  • تخم مرغ :3 عدد
  • آبلیمو :3 قاشق سوپ خوری
  • شکر :نیم کیلو
  • زعفران :به میزان لازم
  • آرد:50 گرم 
  • روغن جامد :1 قاشق چایخوری
  • نشاسته :200 گرم
  • ماست :200 گرم 
  • جوش شیرین :1/2 قاشق چای خوری
  • نمک :1/3 قاشق چایخوری

ادامه مطلب ...

طرز تهیه بلدرچین تنوری خانگی خوشمزه

دستور تهیه بلدرچین تنوری:

بلدرچین خواص فرارونی دارد و با  تهیه بلدرچین تنوری می توایند به سادگی یک غذای خوشمزه و مقوی تهیه کنید پس با ما همراه باشید.

مواد لازم بلدرچین تنوری :

  • بلدرچین 4 عدد
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • سیر 1 حبه
  • آبلیمو/نمک/فلفل قرمز و سیاه
  • روغن زیتون یا مایع
  • زعفران دم کرده

طرز تهیه کباب بلدرچین خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

ادامه مطلب ...

شیرینی لگیمات ، مرحله به مرحله تا یک شیرینی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه شیرینی لگیمات خانگی :

شیرینی لگیمات یا لقیمات یک نوع بامیه عربی می باشد که بیشتر برای ماه رمضان تهیه می شود و اصالت این شیرینی خوشمزه به استان بوشهر تعلق دارد .پس با نمناک همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

شیرینی-لگیمات

شیرینی لگیمات

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه 2 نوع کباب خوشمزه

کَباب یکی از معروف‌ترین و محبوبترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، به‌خصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کباب‌ها از گوشت قرمز بریده یا چرخ شده بره، گوسفند، گاو و یا گوساله استفاده می‌شود. همچنین در مراحل تهیه اکثر کباب‌ها از پیاز و ادویه‌جات استفاده زیادی می‌شود.و حتی گاه از سبزیجات تازه یا سبزیجات خشک معطر استفاده می شود. نوعی از آنچه در ایران با نام کباب چنجه نامیده می‌شود نیز در کشورهای غربی با نام شیش‌کباب شناخته شده و معروف است. همچنین آنچه در ایران با نام کباب کوبیده معروف است در قفقاز به نام کلی کباب یا در برخی نقاط به نام لوله‌کباب شناخته می‌شود. کباب دنده کرمانشاهی یکی از بهترین کباب های ایران است و خیلی خوشمزه است۰

طرز تهیه کباب شیشلیک :

 کباب شیشلیک از راسته ی گوسفند درست می شود. و مهم ترین بخش تهیه این کباب پختن آن است که با پخت کباب های دیگر متفاوت است.در این کباب گوشت به همراه دنده به سیخ کشیده می شود.

 

مواد لازم برای درست کردن شیشلیک  

  • دنده گوسفند :680 گرم 
  •  خردل :1 قاشق چایخوری
  •  فویل :به اندازه مناسب برای پوشاندن دنده ها
  • شکر قهوه ای :1 ق سوپخوری
  •  پاپریکا:  نصف قاشق چایخوری
  •  نمک :به اندازه لازم
  •  سیر:2 حبه
  • فلفل سیاه :به میزان دلخواه
  • سس کچاپ:2 قاشق سوپخوری
  • سس ورسترشایر:2 قاشق چایخوری
  •  سرکه سیب :1 قاشق چایخوری 
  • روغن زیتون :2 قاشق چایخوری
  • سس تند :به میزان دلخواه

کباب شیشلیک

  ادامه مطلب ...