- آرد :2 و نیم لیوان
- شکر :1 و نیم لیوان
- تخم مرغ :3 عدد
- بکینگ پودر :2 قاشق چایخوری
- آب پرتقال :2/3 لیوان
- روغن :2/3 لیوان
- نمک :1/8 قاشق چایخوری
- پوست پرتقال :مقداری
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن نموده و قالب را چرب نمایید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و در کاسه ای بریزید و کنار بگذارید.
شکر و روغن را در کاسه بزرگی بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و با هم زن بزنید تا مخلوط شوند، سپس کمی رنده پوست پرتقال اضافه نمایید.
در مرحله بعد مخلوط آرد و آب پرتقال را کم کم افزوده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مایه کیک را داخل قالب بریزید و برای 40 تا 45 دقیقه در فر بپزید، بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
کیک را از قالب بیرون آورده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و وری آن پودر قند بپاشید و با برشی از پرتقال تزیین نمایید
کیک پرتقال جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک پرتقال را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .