طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی

سالاد سبزیجات کبابی دارای خواص بسیار زیادی بوده و طعم خیلی خوبی دارد، این سالاد را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و به عنوان پیش غذا و یا یک وعده غذایی برای شام سرو کنید. 

roasted-root-salad طرز تهیۀ سالاد سبزیجات کبابی
 
مواد لازم برای سالاد سبزیجات کبابی:
  • جعفری تازۀ خرد شده: یک قاشق سوپ خوری 
  •  ترب کوهی: یک قاشق سوپ خوری
  • خردل: یک قاشق چای خوری 
  • منداب تازه
  • سیب زمینی شیرین بزرگ: 2 عدد
  • شقاقل بزرگ: 4 عدد
  •  چغندر متوسط: 6 عدد
  •  روغن زیتون: 3 قاشق سوپخوری
  •  نمک: 1 و ¾ قاشق چای خوری
  •  فلفل: یک قاشق چای خوری
  • سس مخلوط روغن زیتون و سرکه بالزامیک: ½ لیوان 

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه اشکنه

 طرز تهیه اشکنه شیرازی

  

اشکنه برای همه ایرانی‌ها، متولد هر دهه‌ای که باشند، یک غذای نوستالژی و یادآور دستپخت بی‌نظیر مادربزرگ‌هاست. در سال‌های دورتر به محض این‌که هوا کمی سرد می‌شد مادرها و مادربزرگ‌ها دست به کار می‌شدند و یک اشکنه خوشمزه به سبک خودشان بار می‌گذاشتند تا اعضای خانواده کمی به معده به خاطر خوردن غذاهای سنگین استراحت بدهند و از طرف دیگر یک غذای گرم و نرم میل کنند. اصلا انگار اشکنه غذایی برای بشارت تغییر فصل بود. از این بین اشکنه تهرانی‌های قدیمی، اشکنه شیرازی و اشکنه دامغانی‌ها و اهالی خراسان جنوبی مشهورتر از بقیه است.

 

 

ادامه مطلب ...

پیازترشی

نتیجه تصویری برای پیازترشی

یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک میکنیم(اصلا نباید آب داشته باشن چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد چغندر( لبوی خام)خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک میریزیم.

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه نان شیرمال

 

طرز تهیه نان شیرمال

نان شیرمال یکی از نون های خوشمزه ایه که به روش های مختلف پخته میشه. نان شیرمال خانگی با هر دستوری باشه به چیز دیگه هس. این نون را می تونین در وعده صبحانه یا میان وعده میل کرده یا در ماه رمضان در وعده سحر و افطار سرو کنید. اگر نان شیرمالی با بافت بسیار نرم و پنبه ای میخواین با ما همراه باشید.

نان شیر مال

  

ادامه مطلب ...

طرز تهیه کمپوت و مربای انبه خانگی

کمپوت انبه یکی از کمپوت های بسیار خوشمزه و خوش عطری است که طرفداران زیادی هم دارد ، همچنین انبه به دلیل فیبری که دارد قند خون را کنترل کرده و برای بیماران دیابتی بسیار مفید می باشد. این کمپوت خوشمزه و پر خواص را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و سرو نمایید.


طرز تهیه کمپوت انبه خانگی

مواد لازم برای تهیه کمپوت انبه

  •  آب انبه ۲ پیمانه
  •  انبه سفت ۵۰۰ گرم
  •  شکر ۲ قاشق غذاخوری

طرز  تهیه کمپوت انبه:

برای درست کردن این مربای خوشمزه ابتدا انبه ها را شسته و پوست آن ها را بگیرید، سپس انبه ها را خرد کرده و در ظرفی بریزید.

شکر را افزوده و انبه را برای دو ساعت در فریزر بگذارید.

بعد ا ز این مدت زمان انبه را داخل شیشه ریخته و آن را داخل ظرفی که محتوی آب است قرار داده و روی شعله ملایم بگذارید.

 بعد ۳۰ دقیقه که روی حرارت گذاشتید آن را بردارید و در شیشه را باز کنید. 

دوباره درون آب و روی شعله قرار دهید. به مدت ۳۰ دقیقه، سپس آن را بردارید اجازه دهید تا خوب خنک و سرد شود سپس می توانید کمپوت خود را در یخچال نگهداری کنید.


طرز تهیه مربای انبه:

مواد لازم :

  • انبه 1 کیلو
  • شکر نیم کیلو
  • آب

طرز تهیه مربای انبه:

ابتدا شکر و آب را روی حرارت قرار داده و بگذارید بجوشد و قوام بیاید.

در این میان انبه ها را شسته و خرد کنید،  سپس به شربت اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه از روی حرارت بردارید.

بعد از اینکه مربا خنک شد آن را داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید و دربش را ببندید و در یخچال بگذارید.


نکات مهم درباره طرز تهیه مربای انبه: 

  • موقع پخت مربا را زیاد هم نزنید زیرا انبه له میشود.
  • اگر میخواهید مربا را  برای مدت طولانی نگهداری کنید حتما چند قطره آب لیموی تازه بهش اضافه کنید تا شکرک نزند.
طرز تهیه فرنی بستنی
آموزش طرز تهیه سالاد فصل و انواع سس سالاد فصل
طرز تهیه چند نوع غذای ساده و آسان مخصوص شام
مادلین ؛ شیرینی صدفی فرانسوی
چگونه فلافل خوشمزه درست کنیم ؟ چه راه کاری دارد
طرز تهیه سالاد فتوش با طعم اصلی این سالاد لبنانی خوشمزه