سالاد فتوش یکی از سالادهای معروف لبنانی است که در دسته غذاهای عربی قرار میگیرد، این سالاد را میتوانید تهیه کرده و به عنوان پیش غذا سرو کنید و با افزودن یک تکه مرغ گریل شده به آن به عنوان یک غذای کامل در وعده شام و یا ناهار میل کنید.
مواد لازم جهت تهیه سالاد فتوش :
- خیار : دو عدد
- کاهوی سالادی : ۱ عدد
- برگ نعنای تازه : ۱ پیمانه
- گوجه گیلاسی : ۱ پیمانه
- پیاز قرمز : ۱ عدد
- روغن زیتون : ۲ پیمانه
- نان پیتا : ۲ عدد
- سماق : ۱ قاشق چای خوری
- آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
- پودر سیر : ۱ قاشق چای خوری
- عسل : ۱ قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- طرز تهیه سالاد فتوش :
- برای تهیه این سالاد ابتدا فر را با دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شود، سپس نان پیتا را داخل ظرفی خرد کرده و روی آن روغن زیتون و نمک بریزید و خوب مخلوط کنید.
مخلوط نان و روغن زیتون را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید و برای 10 دقیقه تا یک ربع در فر بگذارید تا نان ها برشته شود.
در این میان روغن زیتون، سماق، آبلیمو، پودر سیر، نمک، عسل و فلفل را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
- اکنون گوجه، خیار و کاهو را خرد کنید و به همراه پیاز خلالی شکل شده و برگ خای نعنای تمیز و خشک شده درون ظرف بزرگی بریزید. حال چاشنی را به ظرف سبزیجات اضافه کنید و کاملا هم بزنید و در انتها تکه نان های برشته شده را به سالاد اضافه کنید.
- سالاد خوشمزه و عالی آماده سرو است.

نکاتی مهم درباره طرز تهیه سالاد فتوش:
- امکان این وجود دارد که به جای برشته کردن نان پیتا، آن را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و طلایی رنگ بشود.
- اگر سس شیرین باب میل تان نمی باشد، می توانید عسل را از مواد حذف کنید.
- سماق از بهترین طعم دهنده ها به سالاد است، تحت هیچ شرایطی فراموش نشود.
- برای درست کردن سالاد فتوش مواد مختلفی به کار می رود و شما می توانید به سلیقه خود این مواد را انتخاب کنید ،اکثرا از کاهو، گوجه، خیار و پیاز و گاهی تربچه و تکه های پنیر استفاده می شود.

خواص خیار:
- کمک به کنترل وزن
- کمک به اجابت مزاج
- کمک به سطوح قند خون
- متعادل سازی سطوح اسیدیته
- بهبود سلامت استخوان
- مبارزه با سردرد
- کمک به سلامت قلب
- بهبود شرایط پوست
- محافظت در برابر اختلالات عصبی
آموزش طرز تهیه سالاد فصل و انواع سس سالاد فصل