طرز تهیه فلافل آبادانی همراه با نکات مهم

فلافل یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی است که طرفداران زیادی دارد، این غذا با نخودو ادویه های تند تهیه میشود و همراه با سس انبه و یا خردل سرو میشود. در ادامه طرز تهیه فلافل جنوبی همراه با نکات و خواص آن را آماده کرده ایم پس با ما همراه باشید.



 مواد لازم برای فلافل:

  •  نخود: 1 پیمانه
  • جعفری:  کمی
  • سیر: 6 حبه 
  • پیاز : یک عدد متوسط
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

  طرز تهیه فلافل:

نخود را از یک روز قبل شسته و در آب بخیسانید و در این مدت زمان چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخش برود و هم اینکه نرم شود.

حالا سیر و پیاز را پوست گرفته و به همراه نخود و جعفری داخل چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید، مواد را مجدد داخل چرخ گوشت بریزید و برای دومین بار چرخ کنید تا کاملا نرم و یکدست شود.

خمیر بدست آمده را داخل کاسه ای بریزید و  نمک و ادویه ها را بریزید و خوب مخلوط کنید.

تابه گودی را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، با کمک قاشق یا قالب مخصوص از مایه فلافل بردارید و در روغن بیاندازید.

بعد از اینکه فلافل ها سرخ شدند آن ها را از روغن بیرون آورده و روی توری فلزی بچینید تا روغنش برود.

فلافلها را همراه با خیارشور، گوجه و سس خردل و یا سس انبه سرو نمایید.


نکاتی مهم درباره طرز تهیه فلافل:

  • هنگام درست کردن مایع فلافل سعی کنید آن را شل درست نکنید چون باعث می شود فلافل باز شود باید بدانید .
  • برای اینکه فلافل ها را سرخ کنید ظرفی نچسب و کوچک انتخاب کنید که عمق روغن احساس شود تا همین که فلافل ها را در آن قرار دادید به ظرف نچسبد چرا که با این روش فلافلی ترد و خوشمزه را می توانید داشته باشید.
  • سرخ شدن بیش از اندازه فلافل ها باعث خشک شدن آن می شود پس باید دقت داشته باشید که در تایم حدود 3 تا 5 دقیقه و نسبت حرارت گاز آنها را سرخ کنید تا جایی که سطح خارجی آن به رنگ قهوه ای روشن در آید.
  • برای اینکه فلافل پف کند و پوک شود از مقداری بکینگ پودر در مایه آن استفاده کنید.
  • نخود را حتما ۴۸ ساعت خیس کنید تا پس از میکس شدن، خمیری نرم حاصل شده و پس از سرخ شدن فلافلی نرم و در عین حال ترد داشته باشید.
  • ادویه اصلی فلافل، پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز است که علاوه بر طعم دهی، نفخ نخود را هم می‌گیرد.


مرحله به مرحله درست کردن “اکبر جوجه”
طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن
طرز تهیه فرنی بستنی
آموزش طرز تهیه سالاد فصل و انواع سس سالاد فصل
طرز تهیه چند نوع غذای ساده و آسان مخصوص شام
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.