طرز تهیه کمپوت و مربای انبه خانگی

کمپوت انبه یکی از کمپوت های بسیار خوشمزه و خوش عطری است که طرفداران زیادی هم دارد ، همچنین انبه به دلیل فیبری که دارد قند خون را کنترل کرده و برای بیماران دیابتی بسیار مفید می باشد. این کمپوت خوشمزه و پر خواص را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و سرو نمایید.


طرز تهیه کمپوت انبه خانگی

مواد لازم برای تهیه کمپوت انبه

  •  آب انبه ۲ پیمانه
  •  انبه سفت ۵۰۰ گرم
  •  شکر ۲ قاشق غذاخوری

طرز  تهیه کمپوت انبه:

برای درست کردن این مربای خوشمزه ابتدا انبه ها را شسته و پوست آن ها را بگیرید، سپس انبه ها را خرد کرده و در ظرفی بریزید.

شکر را افزوده و انبه را برای دو ساعت در فریزر بگذارید.

بعد ا ز این مدت زمان انبه را داخل شیشه ریخته و آن را داخل ظرفی که محتوی آب است قرار داده و روی شعله ملایم بگذارید.

 بعد ۳۰ دقیقه که روی حرارت گذاشتید آن را بردارید و در شیشه را باز کنید. 

دوباره درون آب و روی شعله قرار دهید. به مدت ۳۰ دقیقه، سپس آن را بردارید اجازه دهید تا خوب خنک و سرد شود سپس می توانید کمپوت خود را در یخچال نگهداری کنید.


طرز تهیه مربای انبه:

مواد لازم :

  • انبه 1 کیلو
  • شکر نیم کیلو
  • آب

طرز تهیه مربای انبه:

ابتدا شکر و آب را روی حرارت قرار داده و بگذارید بجوشد و قوام بیاید.

در این میان انبه ها را شسته و خرد کنید،  سپس به شربت اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه از روی حرارت بردارید.

بعد از اینکه مربا خنک شد آن را داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید و دربش را ببندید و در یخچال بگذارید.


نکات مهم درباره طرز تهیه مربای انبه: 

  • موقع پخت مربا را زیاد هم نزنید زیرا انبه له میشود.
  • اگر میخواهید مربا را  برای مدت طولانی نگهداری کنید حتما چند قطره آب لیموی تازه بهش اضافه کنید تا شکرک نزند.
طرز تهیه فرنی بستنی
آموزش طرز تهیه سالاد فصل و انواع سس سالاد فصل
طرز تهیه چند نوع غذای ساده و آسان مخصوص شام
مادلین ؛ شیرینی صدفی فرانسوی
چگونه فلافل خوشمزه درست کنیم ؟ چه راه کاری دارد
طرز تهیه سالاد فتوش با طعم اصلی این سالاد لبنانی خوشمزه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.