کمپوت انبه یکی از کمپوت های بسیار خوشمزه و خوش عطری است که طرفداران زیادی هم دارد ، همچنین انبه به دلیل فیبری که دارد قند خون را کنترل کرده و برای بیماران دیابتی بسیار مفید می باشد. این کمپوت خوشمزه و پر خواص را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و سرو نمایید.
برای درست کردن این مربای خوشمزه ابتدا انبه ها را شسته و پوست آن ها را بگیرید، سپس انبه ها را خرد کرده و در ظرفی بریزید.
شکر را افزوده و انبه را برای دو ساعت در فریزر بگذارید.
بعد ا ز این مدت زمان انبه را داخل شیشه ریخته و آن را داخل ظرفی که محتوی آب است قرار داده و روی شعله ملایم بگذارید.
بعد ۳۰ دقیقه که روی حرارت گذاشتید آن را بردارید و در شیشه را باز کنید.
دوباره درون آب و روی شعله قرار دهید. به مدت ۳۰ دقیقه، سپس آن را بردارید اجازه دهید تا خوب خنک و سرد شود سپس می توانید کمپوت خود را در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم :
طرز تهیه مربای انبه:
ابتدا شکر و آب را روی حرارت قرار داده و بگذارید بجوشد و قوام بیاید.
در این میان انبه ها را شسته و خرد کنید، سپس به شربت اضافه کرده و بعد از 10 دقیقه از روی حرارت بردارید.
بعد از اینکه مربا خنک شد آن را داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید و دربش را ببندید و در یخچال بگذارید.
نکات مهم درباره طرز تهیه مربای انبه: