کیک پوند با طعم چای

Image result for ‫کیک پوند با طعم چای‬‎

مواد لازم

۱ کره ۱۰۰ گرم به حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود.

۲ پودر قند یا شکر ۱۰۰ گرم در طی دو مرحله به کره اضافه شود.

۳ تخم مرغ ۲ عدد، وزن هر تخم مرغ حدود ۵۰ گرم باشد.نباید زیاد سرد باشد با کره مخلوط نمی شود. در طی چهار مرحله به شکر و کره اضافه شود.

۴ چای ریز خرد شده، بهتر است چای معطر ارل گری باشد. یک قاشق غذاخوری برگ چای را در هاون یا ظرفی سابیده تا خرد شود یا از محتوی یک چای کیسه ای استفاده کنید.

۵ آرد ضعیف (آرد شیرینی) ۹۰ گرم

۶ بیکینگ پودر دو سوم قاشق چایخوری

 دما و زمان

کره و تخم مرغ باید به دمای محیط آشپزخانه رسیده باشد و سرد نباشد.

دمای فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد

زمان پخت در فر ۶۰-۵۰ دقیقه

۱. کره‌ای که از یخچال از قبل بیرون آورده شده و انگشت را می‌توان در درون آن فرو کرد را با همزن برقی می‌زنیم تا هوا به داخل آن وارد شده و کرم مانند شود. نصف شکر را اضافه کرده می‌زنیم تا رنگ آن سفید شود. نصف دیگر شکر را هم افزوده تا مایه سفید شود.

۲. طی چهار مرحله تخم مرغ سفیده و زرده مخلوط شده که سرد نباشد را به مایه افزوده بهم می‌زنیم تا تخم مرغ بخوبی با دیگر مواد مخلوط شود.

۳. چای ریز خرد شده، آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مایه افزوده از این به بعد از لیسک پلاستیکی برای مخلوط کردن اضافه می‌کنیم. کیک را در قالب پاند که اطراف آن با کاغذ روغنی پوشانده شده ریخته و سپس با دو دست قالب را گرفته و بر روی سطح صافی چند با کوبیده یا با کف دست بر زیر قالب می‌زنیم.

۴. مایه را در وسط سینی فری که ۱۷۰ درجه گرم شده گذاشته می‌پزیم. بعد از ۲۰ دقیقه که کیک در فر حرارت دید با کاردی که خیس شده است قسمت وسط خمیر را با کارد برش نسبتاً سطحی از طول کیک داده و می‌گذاریم بطور کلی به مدت ۶۰-۵۰ دقیقه بپزد. یعنی بعد از برش ۴۰-۳۰ دقیقه در فر بماند و پخته شود. حتی اگر با کارد هم به کیک برش داده نشود کیک بطور طبیعی از وسط بر اثر بزرگ شدن خمیر برش خواهد خورد ولی با این برش شکل بعد از پخت آن منظم تر خواهد شد.

۵. برای اطمینان از پخته شدن کیک یک چنگال را در کیک فرو کنید اگر خمیری به چنگال نچسبید کیک پخته است. قالب کیک را پس از درآوردن از فر بر روی کولر کیک بصورت یک پهلو گذاشته و کم کم کاغذ روغنی را از درون قالب بیرون کشیده تا کیک همراه با کاغذ از قالب جدا شود بعد از ۵ دقیقه کاغذ را از کیک جدا می کنیم می گذاریم کیک بر روی کولر کیک سرد شود.

پلانتین چیست و چه خواصی دارد؟
۷ نکته برای خوشمزه‌تر شدن پیتزاهای خانگی
طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی و رستورانی
کیک گوگلوپف با طعم پرتقال یا با تلفظ فرانسوی کیک کوگلوف با طعم پرتقال
کیک پوند با طعم چای

منبع: shikonline.food

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.