هلو یکی از میوه های بسیار خوش طعمی است که طرفداران زیادی دارد از این رو قصد داریم در این مطلب طرز تهیه کیکی با طعم هلو را به شما آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کیک هلو همراه با نکات و خواص آن آشنا شوید.
در ادامه شکر را به تخم مرغ ها افزوده و با دور تند همزن انقدر بزنید تا حجم آن دو برابر شود،سپس روغن را اضافه کنید و برای یک دقیقه مواد را با همزن بزنید.
در مرحله بعدی، ماست را اضافه کرده و دوباره یک دقیقه هم بزنید، حال همزن را کنار بگذارید، سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید، آن را کم کم به مواد کیک اضافه کرده و به وسیله لیسک هم بزنید.
در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک هلو ، در داخل هلو های خرد شده، یک قاشق آرد بریزید به طوری که همه هلو ها به آرد آغشته شوند، این کار موجب می شود تا هلو ها ته نشین نشوند و بعد آن را به مواد قبلی اضافه کنید.
سپس قالب مورد نظرتان را چرب کرده و کمی آرد به داخل آن بپاشید، مواد کیک را درون قالب ریخته و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در داخل فر که در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده اید، قرار دهید تا خوب بپزد.
همچنین بخوانید :
نکاتی مهم درباره طرز تهیه ی کیک هلو: