-
طرز تهیه فسنجون
جمعه 8 آذر 1398 02:04
گردو چرخکرده ۳۰۰گرم هویج متوسط رنده شده یک عدد پیاز متوسط رنده شده یک عدد رب انار ۳قاشق غذا خوری سینه مرغ خورد شده ۳عدد ابتدا پیاز و هویج رنده شده رو تو کمی روغن تفت میدیم بعد زردچوبه میزنیم و کمی تفت میدیم بعد اون گردو رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم و فلفل سیاه و سفید کمی میزنیم و بعد ۴لیوان آب میریزیم میزاریم میپزه و...
-
پلانتین چیست و چه خواصی دارد؟
جمعه 8 آذر 1398 01:52
وقتی صحبت از میوهها میشود، تشخیصدادن آنها از یکدیگر اصلا دشوار نیست؛ مثلا فرق بین پرتقال و لیمو کاملا واضح است. اما برای میوهای مثل پلانتین اوضاع کمی متفاوت است. بسیاری ممکن است آن را با موز اشتباه بگیرند که البته کاملا قابلدرک است. پلانتین نهتنها شباهت عجیبی با موز دارد، بلکه ازلحاظ خواص و مواد مغذی موجود هم تا...
-
۷ نکته برای خوشمزهتر شدن پیتزاهای خانگی
پنجشنبه 7 آذر 1398 17:56
پیتزاهای خانگی میتوانند از تمام پیتزاهای بهترین رستورانها هم بهتر شوند اگر به فوت و فن آنها توجه کنیم و کمی خلاقیت را چاشنی درست کردن آن کنیم. یکی از مزیت پیتزاهای خانگی این است که شما میتواند هر چیزی که خواستید را به خمیر اضافه کنید و همه چیز طبق سلیقه شما باشد؛ اما در رستورانها به هر حال یک چیزی در ترکیب پیتزا...
-
طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی و رستورانی
سهشنبه 5 آذر 1398 22:49
سوپ جو سوپ جو قرمز یا سوپ جو رستورانی یکی از انواع سوپ جو کلاسیک است. به طور کلی سوپ، به نوعی خوراک مایع و گرم گفته میشود که از مواد مختلفی مانند آب، گوشت، مرغ یا سبزیجات به اضافه ادویهجات، رب و … تهیه میشود. در واقع سوپ را به عنوان پیشغذا و برای بازشدن اشتها و گرمشدن معده و آمادهشدن برای صرف غذای اصلی میل...
-
کیک گوگلوپف با طعم پرتقال یا با تلفظ فرانسوی کیک کوگلوف با طعم پرتقال
دوشنبه 4 آذر 1398 00:52
کیک گوگلوپف با طعم پرتقال یا با تلفظ فرانسوی کیک کوگلوف با طعم پرتقال مواد لازم برای قالب کیک حلقهای طرحدار به قطر ۱۸ سانتیمتر ۱ کره و اندکی نمک ۱۰۰ گرم به حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود. ۲ شکر ۱۰۰ گرم در طی دو مرحله به کره اضافه شود. ۳ تخم مرغ ۲ عدد، وزن هر تخم مرغ حدود ۵۰ گرم باشد. نباید زیاد سرد باشد با...
-
کیک پوند با طعم چای
دوشنبه 4 آذر 1398 00:49
مواد لازم ۱ کره ۱۰۰ گرم به حدی نرم شده باشد که انگشت در آن فرو رود. ۲ پودر قند یا شکر ۱۰۰ گرم در طی دو مرحله به کره اضافه شود. ۳ تخم مرغ ۲ عدد، وزن هر تخم مرغ حدود ۵۰ گرم باشد.نباید زیاد سرد باشد با کره مخلوط نمی شود. در طی چهار مرحله به شکر و کره اضافه شود. ۴ چای ریز خرد شده، بهتر است چای معطر ارل گری باشد. یک قاشق...
-
طرز تهیه باسلوق
دوشنبه 4 آذر 1398 00:44
یه شیرینی خوشمزه که توی ماه رمضان مثل زولبیا و بامیه خیلی پرطرفداره؛ باسلوق هست. باسلوق ظاهر خوشگلی داره و میشه به رنگ های مختلف اون رو تهیه و جلوه ی سفره ی افطاری ماه رمضان رو چندین برابر کرد. شاید با خودتون فکر کنین که تهیه کردن باسلوق خونگی خیلی دردسر داره اما باید مژده بدم که اصلا این طور نیست. ما این جا با آموزش...
-
مرحله به مرحله درست کردن “اکبر جوجه”
یکشنبه 3 آذر 1398 18:18
مواد لازم برای اکبر جوجه جوجه ی مرغ یک کیلوگرم رب انارشیرین 2 پیمانه لیموترش 1 کیلوگرم زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 3 پیمانه نمک و فلفل:به مقدار کافی طرز تهیه اکبر جوجه جوجه مرغ را تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید .سپس در مقداری نمک ، فلفل ، زعفران و آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این محلول...
-
طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن
یکشنبه 19 آبان 1398 10:25
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ گوشت خورشتی :400 گرم ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ نعناع و جعفری :400 گرم آبغوره :نصف لیوان زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه آب :2 لیتر مواد لازم خورش کرفس طرز تهیه کامل خورشت کرفس خوشمزه و جا افتاده انگشت خرد کنید و در مقداری...
-
طرز تهیه فرنی بستنی
سهشنبه 23 مهر 1398 12:35
فرنی یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که اغلب برای افطار در ماه رمضان تهیه و سرو میشود، در این مطلب قصد داریم یک فرنی متفاوت با طعم بستنی را به شما معرفی کنیم پس با ما همراه باشید. مواد لازم برای تهیه فرنی بستنی: شیر: 700 میلی لیتر بستنی وانیلی: 150 گرم شکر: 1/2 پیمانه کره: 2 قاشق غذاخوری وانیل خالص: 1/8 قاشق چایخوری...
-
آموزش طرز تهیه سالاد فصل و انواع سس سالاد فصل
یکشنبه 21 مهر 1398 00:06
سالاد فصل یکی از سالاد های معروف و پر طرفداری است که میتوانید آن را با موادی ساده آماده کرده و همراه غذا سرو نمایید. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این سالاد خوشمزه و مقوی و خواص آن آشنا شوید. طرز تهیه سالاد فصل: کاهو: ۲ بوته کوچک خیار: ۳ عدد کوچک شکر: به میزان دلخواه کلم قرمز: ۱ عدد کوچک گوجه: ۳ عدد متوسط...
-
طرز تهیه چند نوع غذای ساده و آسان مخصوص شام
جمعه 19 مهر 1398 14:28
دال عدس با هویج و گل کلم در این غذا عدس که سرشار از پروتئین و فیبر است با گل کلم و هویج همراه شده؛ و یک غذای کامل را تشکیل میدهد. بهدلیل وجود شیر نارگیل در این غذا، طعم آن خاص و تا حدودی متفاوت از غذاهای سنتی ایرانی میباشد. دال عدس در زمان کمتر از ۳۰ دقیقه آماده میشود. مواد لازم عدس قرمز ½ ۱ پیمانه کنسرو گوجه...
-
مادلین ؛ شیرینی صدفی فرانسوی
چهارشنبه 17 مهر 1398 00:21
مادلین نوعی کیک فرانسوی است که شباهت زیادی به کوکی دارد، این کیک خوشمزه را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و تازه و داغ سرو نمایید. در ادامه با ما همرا باشید تا طرز تهیه مادلین شیرینی صدفی فرانسوی را به شما آموزش دهیم. مواد لازم: آرد سفید: یک پیمانه بیکینگپودر: نصف قاشق چایخوری کره: 100 گرم تخم مرغ: ۲ عدد شکر:...
-
طرز تهیه فلافل آبادانی همراه با نکات مهم
دوشنبه 15 مهر 1398 22:02
فلافل یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی است که طرفداران زیادی دارد، این غذا با نخودو ادویه های تند تهیه میشود و همراه با سس انبه و یا خردل سرو میشود. در ادامه طرز تهیه فلافل جنوبی همراه با نکات و خواص آن را آماده کرده ایم پس با ما همراه باشید. مواد لازم برای فلافل: نخود: 1 پیمانه جعفری: کمی سیر: 6 حبه پیاز : یک عدد متوسط نمک...
-
طرز تهیه سالاد فتوش با طعم اصلی این سالاد لبنانی خوشمزه
یکشنبه 14 مهر 1398 17:10
سالاد فتوش یکی از سالادهای معروف لبنانی است که در دسته غذاهای عربی قرار میگیرد، این سالاد را میتوانید تهیه کرده و به عنوان پیش غذا سرو کنید و با افزودن یک تکه مرغ گریل شده به آن به عنوان یک غذای کامل در وعده شام و یا ناهار میل کنید. مواد لازم جهت تهیه سالاد فتوش : خیار : دو عدد کاهوی سالادی : ۱ عدد برگ نعنای تازه : ۱...
-
سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه
شنبه 13 مهر 1398 14:01
خورش قیمه یکی از غذاهای مجلسی و سنتی ایرانی است که در اغلب مراسم ها تهیه و تدارک دیده میشود، این غذا در ایام ماه مبارک به صورت نذری تهیه و بین مردم توزیع میشود. درست کردن این غذا مستلزم نکات و ریزه کاری هایی است که اگر رعایت شود یک خورش خوشمزه و عالی بدست می آید. در این مطلب طرز تهیه خورش قیمه همراه با نکات آن را...
-
طرز تهیه زاتزیکی یونانی
جمعه 12 مهر 1398 17:30
زاتزیکی یکی از غذاهای محبوب یونانی است که شباهت زیادی به ماست و خیار خودمان دارد که اغلب آن را تهیه کرده و در کنار غذا سرو میکنند. البته میتوانید آن را به عنوان یک وعده غذای سبک برای شام هم میل کنید. این غذا یک از غذاهای جدا نشدنی از سفره های یونانی است که در هر جایی قابل دسترسی است و خوردن آن با گوشت، سبزی، نان پیتا...
-
گالری عکس تزیین غذا و سفره ارایی,تزیین سالاد,کیک,ژله
شنبه 6 مهر 1398 23:00
تصاویری از تزیین انواع سالاد ، کیک ، ژله و تکنیکهای سفره آرایی طرز تهیه زاتزیکی یونانی آموزش پخت خوراک سیرابی به سبک اصلی در خانه طرز تهیه پیراشکی مرغ طرز تهیه ۳ نوع خاگینه خوشمزه در ۵ دقیقه دستور تهیه خوشمزه ترین “دونات” خانگی منبع: ساعت 24
-
روز جهانی دونات؛ طرز تهیه دونات کرمی با شیر بدون فر+تهیه خمیر و سس شکلات
چهارشنبه 3 مهر 1398 22:38
کمتر کسی است که «دونات» یا همان کیکهای گرد سرخ شده با خمیر شیرین شبیه حلقه یا توپ و پر شده از کرم با طعمهای مختلف یا تزیین شده با سسهای خوشطعم را دوست نداشته باشد. انواع مختلف دونات از شکلاتی گرفته تا پر شده با کرم و کاسترد یا دوناتهای ساده پوشیده شده با دانههای ریز شکر آنقدر هواخواه دارند که روز ۱۴ سپتامبر (۲۳...
-
آموزش پخت خوراک سیرابی به سبک اصلی در خانه
شنبه 30 شهریور 1398 09:40
در مرحله بعدی طرز تهیه سیرابی برای تمیز کردن سیرابی ابتدا با کمک فرد دیگری دو طرف سیرابی را محکم بکشید تا به خوبی صاف شود سپس با کمک چاقو به صورت رفت و برگشت روی سیرابی را خراش دهید تا ذرات زردی از روی سیرابی جدا شود و رنگ آن به صورت سفید مایل به صورتی تبدیل شود. اگر سیرابی تمیز نشد دوباره آن را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در...
-
طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ
دوشنبه 25 شهریور 1398 11:30
پیراشکی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که انواع مختلفی دارد مثل پیراشکی مرغ و سیب زمینی ، پیراشکی کالباس، پیراشکی مرغ و جعفری یا پیراشکی مرغ و سبزیجات ، پیراشکی مرغ و قارچ و … . اما پیراشکی مرغ و قارچ یکی از غذاهای مناسب دورهمیها و مهمانیهای خانوادگی است که می توان آن را هم به عنوان یک وعده کامل غذایی و هم به عنوان پیش...
-
طرز تهیه دو نوع خاگینه خوشمزه در ۵ دقیقه
چهارشنبه 20 شهریور 1398 12:13
خاگینه یکی از خوراک های خوشمزه ایرانی است که ماده اصلی آن تخم مرغ است، جالب است بدانید نام این غذا از خاگ به معنی تخم مرغ گرفته شده است. این غذا دستور بسیار ساده ای داشته و به روشهای متفاوتی تهیه میشود. در این مطلب قصد داریم خاگینه تبریزی و خاگینه عسلی را به شما آموزش دهیم پس با ما همراه باشید. طرز تهیه خاگینه عسلی...
-
خوشمزه ترین اعضای جدا نشدنی از سفره های ایرانی
یکشنبه 17 شهریور 1398 13:39
کی از ویژگی های شاخص سفره های ایرانی که نقش بسزایی در خوش آب و رنگ کردن غذاها و لذت هر چه بیشتر از آن ها را دارد، انواع متنوعی از مخلفاتی است که با توجه به غذاهای مختلف، متفاوت است و در کنار غذای اصلی، طعم دلپذیری را ایجاد می کند. این مخلفات که بنا به ذائقه های گوناگون، ممکن است در قسمت های مختلف کشورمان متفاوت باشند،...
-
طرز تهیه سالاد الویه با مرغ
دوشنبه 11 شهریور 1398 13:47
سالاد الویه یکی از غذاهای پر طرفداری است که به روشهای مختلفی تهیه و سرو میشود ، الویه یکی از غذاهای پرکالری است و برای افرادی که رژیم لاغری دارند توصیه نمیشود. این غذا معمولا به عنوان یک غذای راحت برای جشنهای خانوادگی، مسافرتهای کوتاه مدت و تنوع در برنامه غذایی گزینه مناسبی است. مواد لازم برای سالاد الویه : سینه...
-
دستور تهیه خوشمزه ترین “دونات” خانگی
یکشنبه 10 شهریور 1398 15:03
طرز تهیه دونات خانگی مواد لازمی که برای درست کردن دونات خانگی باید مهیا کنید: آرد نیم کیلو شکر 100 گرم خاکه قند 200 گرم ماست غلیظ 1 پیمانه سرخالی تخم مرغ 2 عدد روغن آبکرده 100 گرم دارچین 2 ق س بیکینگ پودر 2 ق م جوش شیرین 1/2 ق م نمک 1/2 ق چ روش پخت دونات خانگی ابتدا در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را دانه دانه می شکنیم و...
-
برای رفع تلخی زیتون چه باید کرد؟
پنجشنبه 7 شهریور 1398 10:46
راه از بین بردن و رفع تلخی زیتون زیتون یکی از خوش مزه ترین و مفید ترین خوردنی های همراه با غذا است که لذت غذا خوردن را چندین برابر می کند و از ارزش غذایی بالایی برخودار است. گاهی برایمان پیش می آید که هنگام خرید زیتون دقت کافی را نمی کنیم و زیتون تلخ می خریم اما روش هایی وجود دارد که با استفاده از آن ها می توانید تلخی...
-
طرز تهیه املت قارچ
سهشنبه 5 شهریور 1398 14:43
املت قارچ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که به راحتی و با مواد ساده تهیه میشود و طعم بسیار دلچسبی هم دارد. مواد لازم برای املت قارچ: کدو سبز: (خردشده) ۵۰ گرم قارچ ورقهای (خرد شده) ۵۰ گرم تخممرغ : ۴عدد نمک: 1/4قاشق غذاخوری شیر: ۲ قاشق غذاخوری پنیر فتا (رنده شده): ۴۰ گرم پوره گوجه فرنگی: ۱۰۰ گرم آبلیموی تازه : به...
-
طرز تهیه غذای محلی و خوشمزه واویشکا
شنبه 2 شهریور 1398 13:09
مواد لازم برای واویشکا: سیر:1 بوته پیاز متوسط:1 عدد گوشت چرخ کرده:نیم کیلو رب گوجه فرنگی:2 قاشق گوجه فرنگی متوسط:3 عدد تخم مرغ:2 عدد آب:نصف لیوان روغن:1 قاشق زرد چوبه:1 قاشق مرباخوری نمک:نصف قاشق مربا خوری پودر فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری طرز تهیه واویشکا: تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا...
-
طرز تهیه “مرغ ترش” گیلانی ساده اما خوشمزه
دوشنبه 28 مرداد 1398 10:43
مواد لازم برای تهیه مرغ ترش : مرغ :نصف یک عدد تخم مرغ : 2 عدد جعفری و گشنیز :500 گرم لپه :1 پیمانه آبلیمو :به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم طرز تهیه مرغ ترش : لپه را بشویید و یکی دو ساعت از قبل خیس دهید سپس با مرغ و مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سبزی ها را خیلی ریز خرد کنید و داخل...
-
طرز تهیه “استانبولی پلو” به همراه راز و رمز خوشمزه تر شدنش
یکشنبه 27 مرداد 1398 13:40
مواد لازم برای استانبولی پلو گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم برنج :یک کیلو رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری گوجه فرنگی :سه کیلو پیاز سرخ کرده :3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن :100 تا 150گرم نمک و فلفل :به مقدار کافی طرز تهیه استانبولی پلو : ابتدا برنج را تمیز کنید و با آب ولرم بشویید . بعد گوجه فرنگی ها را بشویید و آب آن را...