مادلین ؛ شیرینی صدفی فرانسوی

مادلین نوعی کیک فرانسوی است که شباهت زیادی به کوکی دارد، این کیک خوشمزه را میتوانید به راحتی در منزل تهیه کرده و تازه و داغ سرو نمایید. در ادامه با ما همرا باشید تا طرز تهیه مادلین شیرینی صدفی فرانسوی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم: 

  • آرد سفید: یک پیمانه
  • بیکینگ‌پودر: نصف قاشق چای‌خوری
  • کره: 100 گرم
  •  تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکر: نصف پیمانه
  • رندۀ پوست لیمو: ۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر قند برای تزیین
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری

   

شیرینی

طرز تهیه مادلین شیرینی صدفی فرانسوی:

برای تهیه این شیرینی  خوشمزه تخم مرغ ها را که از قبل از یخچال بیرون آورده اید و به دمای محیط رسیده در ظرفی بشکنید و با شکر مخلوط کنید.

بعد از از اینکه تخم مرع و شکر به خوبی مخلوط شد و به مایه روشن و غلیظی تبدیل شد وانیل را بریزید و پوست لیمو را هم داخلش رنده کنید و مجدد هم بزنید.

آرد را از قبل با نمک و بکینگ مخلوط نموده و الک کنید و در این مرحله به آرامی به مواد تخم مرغی اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.

سپس این مخلوط را در دو مرحله به مایۀ شیرینی بیفزایید و هر بار به‌ آرامی زیرو رو کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

کرۀ آب شده را در ظرفی بریزید و با یک‌چهارم مایۀ شیرینی مخلوط کنید.

سپس این مخلوط را به مایۀ اصلی کیک اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا مایه یکدست و براق شود و حالت خمیری بگیرد.

روی ظرف خمیر را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. دقت کنید خمیر بیشتر از یک ساعت در یخچال نماند. چون کره جامد می‌شود و شیرینی پف نمی‌کند.

چند دقیقه قبل از بیرون آوردن مایه از یخچال، فر را گرم کنید. دو قاشق کره آب کرده و با آن کف قالب شیرینی صدفی را چرب کنید.

خمیر پس از ماندن در یخچال اسفنجی می‌شود. وسط هر حفره از قالب، یک قاشق پر خمیر بریزید. نیازی نیست آن را پخش کنید.

اگر خمیر اضافه دارید، دوباره روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.

10 تا 12 دقیقه مادلین‌ها را در فر بگذارید. شیرینی زمانی آماده است که وقتی روی آن را آرام با انگشت فشار می‌دهید، حالت فنری داشته باشد.

یکی دو دقیقه پس از خارج کردن شیرینی‌ها از فر، قالب را برگردانید. آن‌ها را در ظرف بچینید و در صورت تمایل کمی پودر قند روی آن‌ها بپاشید.

شیرینی

نکاتی مهم درباره طرز تهیه مادلین:

  • شیرینی‌هایی را که یکی دو روز مانده و سفت شدند، در چای یا قهوه بزنید و میل کنید.
  • معمولاً روی مادلین فقط پودر قند می‌پاشند. اما می‌توانیدآن را در شکلات آب شده بزنید و روی آن مغز‌های خرد شده بریزید.

  • اگه قالب صدفی ندارید، می‌تونید از قالب مافین کوچک هم استفاده کنید. البته در این صورت بافت ترد مادلین را پیدا نمی‌کند.


خواص وانیل:

  • وانیل افسردگی و ترس را کاهش داده و موجب نشاط میشود.
  • مصرف وانیل برای کنترل ضربان قلب و فشار خون مفید است.
  • وانیل  از ایجاد نفخ و التهاب روده ها جلوگیری میکند.
  •  وانیل به پیشگیری از بیماری آلزایمر و پارکینسون در افراد سالمند کمک میکند. 


کیک پوند با طعم چای
طرز تهیه باسلوق
مرحله به مرحله درست کردن “اکبر جوجه”
طرز تهیه “خورشت کرفس” با نکات تکمیلی و خوب آن
طرز تهیه فرنی بستنی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.