شنیسل مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که علاوه بر سبک بودن بسیار هم سیر کننده است. این غذا در مدت زمان کوتاهی آماده میشود و نیاز به مواد زیادی هم ندارد و برای یک شام سریع و خوشمزه مناسب میباشد.
مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ :
- تخم مرغ: 2 عدد
- شیر: 3 قاشق غذا خوری
- سینه مرغ بدون استخوان: 200 گرم
- آرد سفید: 1 پیمانه
- سیر: 1 حبه رنده شده
- پودر سوخاری: 1 پیمانه
طرز تهیه شنیسل مرغ:
ابتدا چربی و قسمت های اضافی سینه مرغ را گرفته و اگر استخوان دارد آن را خارج کنید، سپس سینه را شسته و بگذارید تا خشک شود.
حالا سینه مرغ را به قطعات دلخواه برش زده و آن را با کمک بیفتک کمی بکوبید تا نازک شود این کار باعث میشود مرغ خوب بپزد.
دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کمی از حالت لختی درآید سپس شیر را افزوده و مخلوط نمایید.
پودر سوخاری و سیر رنده شده را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و در کاسه ای بریزید، آرد را هم در کاسه دیگری بریزید.
هر کدام از تکه های مرغ را اول در آرد فرو برده، سپس در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو ببرید، و در مرحله آخر آن را در پودر سوخاری بغلتانید.
داخل یک ماهیتابه روغن سرخ کردنی را داغ کنید و قطعات شنیسل را داخل آن بیندازید تا سرخ شود.
وقتی دو طرف شنیسل شما سرخ شد، می توانید آن را به همراه دورچین مورد علاقه تان سرو کنید. دورچین شنیسل می تواند سیب زمینی سوخاری، تنوری، یا آب پز، و یا ترکیبی از سبزیجات مورد علاقه شما مثل قارچ و فلفل دلمه ای های رنگی باشد.
خواص سیر:
- سیر دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری بوده و مصرف آن موجب پاکسازی کبد میشود.
- مصرف سیر به صورت ناشتا موجب سم زدایی بدن میشود و انگل ها و کرم های بدن را نابود میکند.
- سیر به بهبود بیماریهای تنفسی مثل آسم، سیاه سرفه و سل را کمک میکند.
- خوردن سیر موجب بهبود گردش خون بدن و پوست سر میشود و از این رو از ریزش مو پیشگیری میکند.
- خوردن سیر در شروع روز از بروز بیماریهایی مثل تیفوس و دیابت جلوگیری میکند.
- مصرف سیر در ناشتا به جلوگیری از انواع سرطانها و افسردگی کمک میکند.