طرز تهیه سرکه سیب

سرکه ی سیب دارای خواص بسیار زیادیاست  و برای مصارف مختلفی  مانند خوراکی و پزشکی و پاک‌کنندگی از آن استفاده می‌شود. در این مطلب به طرز تهیه سرکه سیب، نکات و خواص آن پرداخته ایم.


Image result for ‫سرکه سیب‬‎ 

مواد لازم برای تهیه سرکه سیب:

  • سرکه ۱/۲ استکان
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • سیب ۱ کیلوگرم
  • نمک  ۱ قاشق چای خوری


طرز تهیه سرکه سیب:

برای تهیه سرکه سیب ابتدا  سیب ها را شسته و پوست بگیرید، سپس دانه ها و دم آن را جدا کنید.

در مرحله بعد سیب ها را به کمک غذاساز پوره کنید، در ادامه پوره ی سیب ،سرکه، شکر و نمک را در یک دبه بریزید طوری که حدود نیمی از ظرف خالی بماند .

حالا درب دبه را محکم ببندید وآن را در یک محیط گرم بگذارید، حدود یک ماه تا 40 روز طول میکشد تا سرکه آماده شود بهتر است در این فاصله سرکه را از جایش تکان ندهید.

 بعد از این مدت از سرکه کمی بچشید. سرکه باید ترش شده باشد. اگر اینطور نبود، دوباره در ظرف را ببندبد و آن را مدت زمان بیشتری کنار بگذارید.

 وقتی سرکه آماده شد، آن را از صافی رد کنید و در ظرف مورد نظر بریزید.


نکاتی مهم درباره طرز تهیه ی سرکه سیب:

  •  از ظرفی استفاه کنید که درب آن کاملا بسته شود و هوا نکشد. حجم سرکه سیب بعد از تخمیر افزایش پیدا می کند، پس ظرف را تا نیمه پر کنید.
  •  لازم است تا سرکه برای تخمیر به مدت ۳۰ تا ۴۰ روز در مکانی گرم قرار گیرد. 
  • سیب‌های باکیفیت انتخاب کنید، چون در طعم سرکه موثر است.
  • از ترکیب سیب‌های مختلف استفاده کنید.
  •  هرچه سیب‌ها رسیده‌تر و شیرین‌تر باشند، سرکه بهتری خواهید داشت.
  •  اگر از سیب ارگانیک استفاده می‌کنید، لازم نیست هسته و چوبش را جدا کنید.
  •  برای تهیه سرکه هرگز از ظرف فلزی استفاده نکنید. شیشه تمیز و استریل بهترین ظرف است.


خواص سرکه سیب:

  • کاهش کلسترول
  • کنترل سطح قند خون
  • کاهش علائم یائسگی
  • تسکین خارش واژن
  • کاهش علائم PMS
  • تقویت مو
  • درمان آکنه
  • تسکین درد آرتروز
  • کاهش وزن
  • درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.