سرکه ی سیب دارای خواص بسیار زیادیاست و برای مصارف مختلفی مانند خوراکی و پزشکی و پاککنندگی از آن استفاده میشود. در این مطلب به طرز تهیه سرکه سیب، نکات و خواص آن پرداخته ایم.
مواد لازم برای تهیه سرکه سیب:
طرز تهیه سرکه سیب:
برای تهیه سرکه سیب ابتدا سیب ها را شسته و پوست بگیرید، سپس دانه ها و دم آن را جدا کنید.
در مرحله بعد سیب ها را به کمک غذاساز پوره کنید، در ادامه پوره ی سیب ،سرکه، شکر و نمک را در یک دبه بریزید طوری که حدود نیمی از ظرف خالی بماند .
حالا درب دبه را محکم ببندید وآن را در یک محیط گرم بگذارید، حدود یک ماه تا 40 روز طول میکشد تا سرکه آماده شود بهتر است در این فاصله سرکه را از جایش تکان ندهید.
بعد از این مدت از سرکه کمی بچشید. سرکه باید ترش شده باشد. اگر اینطور نبود، دوباره در ظرف را ببندبد و آن را مدت زمان بیشتری کنار بگذارید.
وقتی سرکه آماده شد، آن را از صافی رد کنید و در ظرف مورد نظر بریزید.
نکاتی مهم درباره طرز تهیه ی سرکه سیب:
خواص سرکه سیب: