روش های خشک کردن زرشک در خانه

روش های خشک کردن زرشک تازه: 

• ابتدا شاخه های زرشک را در مکانی تاریک که هوا در آن جریان داشته باشد آویزان کنید بعد از چند روز زرشک ها خشک می شوند آن ها را از شاخه هایشان جدا کنید و بسته بندی کنید اجازه بدهید دانه های زرشک کاملا خشک شوند، که در  مدت نگهداری خراب نشوند.

در این روش زرشک ها خشک رنگ می شوند.

  

• می توانید زرشک ها را در آفتاب خشک کنید هم به صورت شاخه ای هم به صورت دانه شده البته این باعث سیاه شدن و بد رنگ شدن زرشک ها می شود. 

 

• در این روش زرشک ها قرمز آتشی نمی شوند، ابتدا زرشک ها را دانه کنید و بشویید. زرشک ها را در آبکش بریزید و اجازه بدهید آب آن ها برود زمانی که آب آن ها رفت روی پارچه ای تمیز و خشک پهن کنید و در سایه داخل محیط خانه قرار بدهید تا خشک شوند. برای خشک شدن سریع زرشک ها می توانید از پنکه استفاده کنید.

 

در مدت زمان خشک شدن، زرشک ها را زیر و رو کنید تا کامل خشک شوند اگر بعضی از زرشک ها چسبیده اند تا می توانید جدایشان کنید ولی اگر نشد مشکلی ندارد. زمانی که کاملا خشک شد آن ها را بشویید تا هم جدا شوند و هم اگر گرد و غباری روی آن ها است از بین بروند.

 


روش های نگهداری از زرشک

 

سپس زرشک ها را داخل سبد بریزید و اجازه بدهید آب آن ها برود، نگران نباشید در این مرحله به مدت یک روز زرشک ها خشک می شوند.

 

نگهداری زرشک :

زمانی که خشک شدند زرشک ها را داخل ظرف درداری بریزید و داخل یخچال و یا فریزر قرار بدهید تا سیاه نشوند.

 

اگر زرشک تازه را خواستید نگهداری کنید ابتدا زرشک ها را دانه کنید و سپس بشویید وقتی آب آن بیرون رفت داخل ظرف دردار داخل فریزر قرار بدهید.


منبع: ashpazbashi2

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.