طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

دلمه یکی از غذاهای اصیل و پر طرفدار ایرانی است که به روش های مختلفی مثل دلمه برگ، دلمه بادمجان ، دلمه فلفل دلمه ای، دلمه کلم و ... درست میشود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای را همراه با نکات مهم به شما عزیزان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.


 برای دلمه فلفل دلمه ای:

  • گوشت چرخ کرده:۱۵۰ گرم
  • لپه پخته: یک پیمانه
  • فلفل:دلمه‌ای رنگی۴ عدد
  • برنج: نصف پیمانه
  • پیاز داغ: یک پیمانه
  • آب گوجه‌فرنگی: یک پیمانه
  • رب گوجه فرنگی: دو قاشق
  • روغن مایع: دو قاشق
  • سبزی دلمه: ۱۵۰ گرم
  •  نمک و فلفل: به میزان لازم
 

طرز تهیه  دلمه فلفل دلمه ای:

برای درست کردن این غذای خوشمزه برنح و لپه را از قبل شسته و یکی دو ساعت در آب بخیسانید، سپس هر کدام را به طور جداگانه با مقداری آب و کمی نمک بپزید.

در مرحله بعد گوشت را به همراه پیاز داغ تفت دهید ،سبزی دلمه را خرد کرده با گوشت مخلوط کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.

در ادامه برنج و لپه پخته شده را افزوده و نمک و فلفل را هم بریزید.

 حالا سر فلفل دلمه‌ای‌ها را با چاقوی تیز برش دهید، تخم‌های آن را جدا کنید و بدنه فلفل دلمه‌ها را با یک قاشق روغن روی حرارت زیاد تفت دهید تا بعد از پخته شدن، فرم خود را از دست ندهد.

3رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و به آن نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید. آب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و اجازه دهید ۵دقیقه بجوشد و غلیظ شود. 

داخل فلفل‌ها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آن‌ها را در سس گوجه‌ای که آماده کرده‌اید بچینید و روی حرارت بگذارید. تا زمانی که فلفل کاملا نرم و قابل خوردن شود.


نکاتی درباره طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای:

  •  اگر دوست دارید این غذا را گیاهی درست کنید میتوانید گوشت را حذف نمایید.
  • این غذا را با گوشت بوقلمون یا مرغ هم میتوانید درست کنید.
  • فلفل ها را در حدی که نرم شوند بپزید، زیاد پختن فلفل ها باعث له دن آن ها میشود.
  • سبزی دلمه تازه  شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ترخون و مرزه است.
  • برای درست کردن دلمه فلفل دلمه ای از یک قابلمه مناسب استفاده کنید تا فلفل ها کنار هم و تقریبا بدون فاصله قرار بگیرند تا در زمان جوشیدن سس نیافتند.
  • میزان سس باید طوری باشد که تا نصف فلفل دلمه ای ها بالا بیاید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.