دلمه یکی از غذاهای اصیل و پر طرفدار ایرانی است که به روش های مختلفی مثل دلمه برگ، دلمه بادمجان ، دلمه فلفل دلمه ای، دلمه کلم و ... درست میشود. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای را همراه با نکات مهم به شما عزیزان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.
برای دلمه فلفل دلمه ای:
طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای:
برای درست کردن این غذای خوشمزه برنح و لپه را از قبل شسته و یکی دو ساعت در آب بخیسانید، سپس هر کدام را به طور جداگانه با مقداری آب و کمی نمک بپزید.
در مرحله بعد گوشت را به همراه پیاز داغ تفت دهید ،سبزی دلمه را خرد کرده با گوشت مخلوط کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
در ادامه برنج و لپه پخته شده را افزوده و نمک و فلفل را هم بریزید.
حالا سر فلفل دلمهایها را با چاقوی تیز برش دهید، تخمهای آن را جدا کنید و بدنه فلفل دلمهها را با یک قاشق روغن روی حرارت زیاد تفت دهید تا بعد از پخته شدن، فرم خود را از دست ندهد.
3رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و به آن نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید. آب گوجه فرنگی را روی آن بریزید و اجازه دهید ۵دقیقه بجوشد و غلیظ شود.
داخل فلفلها را با مخلوط تهیه شده پر کرده و آنها را در سس گوجهای که آماده کردهاید بچینید و روی حرارت بگذارید. تا زمانی که فلفل کاملا نرم و قابل خوردن شود.
نکاتی درباره طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای: