خورش بامیه یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل جنوبی است که علاوه بر طعم بینظیرش از خواص فوق العاده ای نیز برخوردار است. از مهم ترین خواص بامیه می توان به سم زدایی و پاکسازی کبد ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، جلوگیری از پوکی استخوان ، سلامت پوست و مو اشاره کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این خورش خوشمزه و پر خواص آشنا شوید.
مواد لازم برای خورش بامیه:
طرز تهیه خورش بامیه:
برای درست کردن این خورش خوشمزه گوشت را خرد کرده و بشویید سپس کنار بگذارید ، پیاز را پوست گرفته و خرد نمایید.
حالا گوشت و پیاز را با هم مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید و درب آن را ببندید، چند دقیقه فرصت دهید تا آب گوشت تبخیر شود.
سپس مقداری روغن بریزید و پیاز و گوشت را بخوبی سرخ کنید، حالا سیر را هم رنده کرده و به همراه گوشت و پیاز تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
فلفل و زردچوبه را افزوده و بعد از یکی دو تفت رب را هم بریزید و کمی تفت دهید تا رنگ داده و بوی خامی آن برود.
در مرحله آخر آب را بریزید و شعله را بالا بکشید تا خورش بجوشد سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.
در این میان بامیه ها را پاک کرده و خوب بشویید ، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.
اجازه می دهیم روغن داغ شود سپس بامیه ها را داخل روغن تفت می دهیم تا کمی رنگشان تغییر کند. اگر بیش از حد بامیه ها را سرخ کنیم بیشتر خواص بی نظیرشان را از دست می دهند. پس از اینکه گوشت خورشت به طور کامل پخت بامیه ها را به خورش اضافه می کنیم.
در همین مرحله آبلیمو را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه نیز به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از اینکه بامیه ها پختند خورش آماده است ولی اگر آب خورش زیاد بود کمی صبر کنید تا خورش غلیظ تر شود سپس آنرا به همراه برنج سرو کنید.
نکاتی درباره طرز تهیه خورش بامیه:
خواص بامیه: