طرز تهیه سوپ قارچ و ورمیشل

سوپ ورمیشل و یا سوپ رشته فرنگی یکی از سوپ های مقوی و خوشمزه ای است که به سوپ سرماخوردگی هم معروف است. این سوپ بیشتر در فصل سرد سال تهیه میشود و خوردن آن بدن را در برابر سرماخوردگی تقویت میکند.

مواد لازم برای سوپ قارچ و ورمیشل:

  • جعفری: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 2قاشق غذا خوری
  • قارچ : 5عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • ورمیشل: به میزان لازم
  • آرد سفید : کمی
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آب: 2 پیمانه

 

طرز تهیه سوپ قارچ و ورمیشل:

برای درست کردن این سوپ پیاز را خرد کرده و کمی تفت دهید، سپس قارچ ها را خوب شسته و خرد نمایید.

قارچ های خرد شده را با پیاز تفت داده و کمی آرد بزنید و مجدد تفت دهید .

در ادامه نمک و فلفل را افزوده و آب را اضافه کنید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد.

سپس شعله را کم کرده و ورمیشل را هم بریزید و اجازه دهید تا سوپ با حرارت ملایم بپزد.

در آخر کمى جعفرى و روغن زیتون اضافه کنید و بعد از اینکه جا افتاد سرو کنید.


نکاتی درباره سوپ قارچ و ورمیشل :

  • میتوانید در این سوپ از مقداری هویج رنده شده یا نگینی شده استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشد و مقوی تر شود.
  • استفاده از یک تکه سینه مرغ در این سوپ موجب مقوی تر شدن آن میشود و همچنین طعم و لعاب خوبی به سوپ می دهد.
  • اگر دوست داشتید رنگ سوپ قرمز شود کمی رب را با پیاز تفت دهید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.