کرپ نوعی دسر فرانسوی است که به روش های متفاوتی تهیه و سرو میشود، ما در این مطلب قصد داریم کرپ انبه را به شما عزیزان آموزش دهیم که در طرز تهیه آن از شکر قهوه ای استفاده میشود و با بستنی وانیلی سرو می گردد.
مواد لازم برای تهیه کرپ انبه:
طرز تهیه کرپ انبه :
برای تهیه این کرپ خوشمزه اول تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و کمی بزنید تا از حالت لختی درآید.
در ادامه شیر را افزوده و مخلوط نمایید، سپس آرد را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا یکدست شود.
در مرحله بعد تابه ای را روی حرارت قرار داده و آن را با کمی روغن چرب کنید و اجازه دهید تا گرم شود.
مقداری از مایه کرپ را با یک ملاقه بردارید و داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا یک طرفش سرخ شود.
سپس آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم برشته شود، کرپ آماده شده را از تابه خارج کرده و باقی کرپ ها را به همین شکل درست کنید.
در مرحله بعد، در تابه ای دیگر، به انبه پوست گرفته و خردشده شکر قهوه ای اضافه کنید.
سپس آن را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید شکر جوش بیاید و کاراملی شود.
حالا خامه را نیز بیفزایید و به سرعت هم بزنید تا شکر در حال جوش نسوزد. این مرحله 3 تا 4 دقیقه طول نخواهد کشید و بعد از گذشت این زمان، لازم است تابه از روی حرارت برداشته شود.
از این سس روی کرپ ها بریزید و آن ها را لوله کنید. روی آن ها یک تا 2 اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید. به این ترتیب کرپ آماده خوردن خواهد بود.
نکاتی مهم درباره طرز تهیه کرپ انبه:
خواص انبه: