پاناکوتا یکی از دسرهای ایتالیایی است که طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد و در بین ایرانی ها هم خیلی محبوب است . این دسر با طعم های مختلفی تهیه و سرو میشود، ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتای زعفرانی:
مواد لازم برای برای درست کردن کرم شکلاتی:
طرز تهیه دسر لذیذ پاناکوتای زعفرانی:
برای درست کردن این دسر خوشمزه پودر ژلاتین را روی مقداری آب بریزید و کنار بگذارید تا نرم شود.
سپس آن را در یک ظرف فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم هم بزنید تا حل شود.
در مرحله بعد شیر، آب پرتقال و خامه را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید.
در همین حال شکر را هم در چند مرحله به مواد افزوده و به هم زدن ادامه دهید.
در ادامه وانیل و زعفران را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به رنگ دلخواه برسد.
تمام این مدت به هم زدن مخلوط ادامه دهید، تا به جوش آید.
وقتی چند جوش زد اجاق را خاموش کنید. حالا پودر ژلاتین روان شده را در یک طرف ظرف مورد نظرتان بریزید و مخلوط کنید.
پاناکوتا را در لیوان شیشهای سرو کنید تا رنگ و تزیین آن دیده شود. یک طرف لیوان پودر ژلاتین بریزید.
سپس کرم شکلاتی (دستور تهیه در ادامه) و بعد پاناکوتای زعفرانی آماده شده. مزه و شکل دسر واقعا بی نظیر میشود.
طرز تهیه کرم شکلاتی:
همه مواد را باهم مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم اجاق میگذاریم و مرتب هم میرنیم تا جوش بیاید. وقتی چند جوش زد آن را از روی اجاق برمی داریم و کنار میگذاریم تا کامل سرد شود.
نکاتی مهم درباره طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی:
خواص زعفران: