مارمالاد زردآلو یکی از مارمالادهای بسیار خوشمره ای است که درست کردن آن بسیار ساده است و در زمان کم میتوانید آن را تهیه کرده و برای صبحانه میل کنید و یا برای انواع کیک ها و شیرینی ها می توانید استفاده کنید.
مواد لازم برای مارمالاد زردآلو:
طرز تهیه مارمالاد زردآلو:
ابتدا زردآلوها را شسته و هسته آن ها را جدا کنید، سپس داخل غذاساز بریزید تا له شده و به شکل پوره درآید.
پوره زردآلو را در قابلمه ای بریزید و شکر را روی آن بپاشید و برای دو الی سه ساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از طی شدن زمان ذکر شده زردآلو را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند.
زمانی که زردآلو شروع به جوشیدن کرد کف روی آن را بگیرید، از وقتی که جوشید حدودا یه ربع تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند کافی هست ولی باز چک کنید که به غلظت مناسب برسد و قوام بیاید.
آخر کار کمی زعفران می ریزیم( دلخواه)که اینکار برای رنگ و عطر و طعم مارمالاد است و برای اینکه غلظت و انسجام پیدا کند ژلاتین را با آب سرد بن ماری کرده و داخلشمی ریزیم (می توانید از نشاسته ذرت هم استفاده کنید) و در نهایت یک قاشق آب لیمو هم داخلش برای جلوگیری از کپک زدن مرباها و مارمالادها می ریزیم. اگر می خواهید زود مصرف کنید می توانید نریزید .
اگر می خواهید بیشتر ماندگاری داشته باشد در ظرف دربسته در فریزر نگهداری کنید که با کیفیت می ماند .
نکات مهم درباره طرز تهیه مارمالاد زردآلو:
خواص زردآلو: