طرز تهیه مارمالاد زردآلو

مارمالاد زردآلو یکی از مارمالادهای بسیار خوشمره ای است که درست کردن آن بسیار ساده است و در زمان کم میتوانید آن را تهیه کرده و  برای صبحانه میل کنید و یا  برای انواع کیک ها و شیرینی ها  می توانید استفاده کنید.

Image result for ‫مارمالاد زردآلو‬‎ 

مواد لازم برای مارمالاد زردآلو:

  • زعفران به میزان لازم
  • زردآلو هسته جدا شده یک کیلو
  • آب لیمو ۱ قاشق
  • ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری
  • شکر ۸۰۰ گرم


طرز تهیه مارمالاد زردآلو:

ابتدا زردآلوها را شسته و هسته آن ها را جدا کنید، سپس داخل غذاساز بریزید تا له شده و به شکل پوره درآید.

پوره زردآلو را در قابلمه ای بریزید و شکر را روی آن بپاشید و برای دو الی سه ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از طی شدن زمان ذکر شده  زردآلو را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند.

زمانی که زردآلو  شروع به جوشیدن کرد کف روی آن را بگیرید،  از وقتی که جوشید حدودا یه ربع تا ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند کافی هست ولی باز چک کنید که به غلظت مناسب برسد و قوام بیاید.

آخر کار کمی زعفران می ریزیم( دلخواه)که اینکار برای رنگ و عطر و طعم مارمالاد است  و برای اینکه غلظت و انسجام پیدا کند ژلاتین را با آب سرد بن ماری کرده و داخلشمی ریزیم (می توانید از نشاسته ذرت هم استفاده کنید) و در نهایت یک قاشق آب لیمو هم داخلش برای جلوگیری از کپک زدن مرباها و مارمالادها می ریزیم. اگر می خواهید زود مصرف کنید می توانید نریزید .

اگر می خواهید بیشتر ماندگاری داشته باشد در ظرف دربسته در فریزر نگهداری کنید که با کیفیت می ماند .


نکات مهم درباره طرز تهیه مارمالاد زردآلو:

  • حدودا نزدیک یک کیلو و دویست گرم زردآلو وقتی هسته هاش را در بیاوریم تقریبا نزدیک یک کیلو زردآلو می شود .
  • بسته به اینکه زردالوهایتان ترش و یا شیرین هستند شکر را در نظر بگیرید و میزان آن را کم و یا زیاد کنید.
  • زردآلوهایی که کمی  سفت هستند را برای مربا استفاده می کنیم و آنهایی که خیلی شل هستند برای مارمالاد بکار می بریم.


خواص زردآلو:

  • مصرف زردآلو برای محافظت از قلب مفید است  و  از بروز بیماری های  قلبی جلوگیری کند.
  • پتاسیم موجود در زردآلو  فشار خون را پایین می آورد.
  • فیبر موجود در زردآلو اجابت مزاج را بهبود بخشیده و یبوست را درمان میکند.
  • مصرف زردآلو برای سلامت و رشد استخوان‌ها مفید میباشد.
  • خوردن زرد آلو از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.