طرز تهیه شربت آلبالو همراه با نکات مهم و خواص آن

آلبالو یکی از میوه های خوشمزه و پر طرفدار تابستان است که خواص بسیار زیادی دارد، در ادامه قصد داریم طرز تهیه شربت آلبالو را به شما عزیزان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای  شربت آلبالو:

  • شکر: ۲کیلوگرم
  • آلبالو: ۱ کیلوگرم
  • وانیل: یک قاشق چایخوری
  • آب: ۱ لیوان

  

طرز تهیه برای  شربت آلبالو:

ابتدا شاخ و برگ آلبالوها را جدا کرده و آن ها را خوب بشویید و بگذارید تا آبش برود، سپس هسته آلبالوها را بگیرید و داخل قابلمه ای بریزید.

شکر را لا به لای آلبالو‌ها ریخته و آن را برای یک یکی دو روز در یخچال بگذارید، بعد از این مدت زمان آب را افزوده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید.

شربت را مدام  هم بزنید تا دانه های شکر در شربت حل شود، سپس برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر آن را روی حرارت بگذارید تا قوام آید.

شربت را بعد از اینکه قوام آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود، سپس از صافی رد کرده  و آب شربت را در شیشه یا بطری نگهداری کنید. در ضمن آلبالو‌ها را در شربت فشار ندهید، چون از شفافیت رنگ شربت می‌کاهد.


نکات مهم در تهیه شربت آلبالو:

  • اگر آلبالو‌ها ترش بود کمی بیشتر شکر بریزید.
  • به شربت آلبالو غالباً وانیل می‌زنند، ولی بهتر است، اول شربت را بدون وانیل درست کنید و یک لیوان آن را با آب و یخ بنوشید، اگر عطر خود آلبالو به نظرتان کافی نیامد وانیل به آن اضافه کنید.
  • بطور کلی هرگونه شربتی را بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنیم
  • از آلبالوی باقی مانده در شربت آلبالو می‌توانید مربای آلبالو درست کنید.
  • برای تزیین پارچ شربت می‌توانید آلبالو‌های تازه و هسته گرفته شده را حلقه حلقه کنید و همراه یخ داخل پارچ بریزید.


خواص آلبالو:

  •  آلبالو  چربی خون  را کاهش می دهد.
  • مصرف آلبالو قند خون را کاهس داده و به جلوگیری از دیابت کمک میکند.
  • خوردن آلبالو برای افراد دارای چربی شکمی مفید میباشد.
  • آلبالوبرای درمان  التهاب و ورم معده و روده و موثر میباشد.
  • آلبالو تشنگی را برطرف ساخته و  برای افرادی که عطش فراوانی دارند مفید است.
  • همچنین خوردن آلبالو برای درمان بی‌خوابی میتواند موثر باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.