سرکه یکی از محصولاتی است که از انگور بدست می آید، که به دو صورت سنتی (خانگی) و صنعتی تهیه می شود که در اینجا طرز تهیه سرکه انگور خانگی را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای سرکه انگور:
طرز تهیه سرکه انگور:
ابتدا انگورها را دانه کرده و بشویید سپس داخل یک آبکش بریزید تا آبش برود.
انگوره ها را بعد از خشک شدن در مخلوط کن بریزید تا له شود، سپس انگور له شده را در یک دبه بریزید طوری که یک سوم دبه خالی بماند.
به اندازه ۱/۱۰ مقدار انگور، سرکه حاضری و نمک داخل دبه بریزید (مثلا برای دو کیلو انگور، نصف استکان سرکه و یک قاشق مربا خوری نمک کافی است) و هم بزنید. ضمنا نصف استکان آب و یک قاشق مربا خوری خمیرمایه را نیز به مواد داخل دبه اضافه کنید.
درب دبه را طوری روی آن قرار دهید که لای آن باز بماند و هوا درون دبه جریان داشته باشد.
دبه را در یک جای گرم مثلا گوشه آشپزخانه قرار دهید.
یک بار سرکه را هم بزنید و حدود سه هفته بعد دیگر به آن دست نزنید.
بعد از سه هفته در دبه را باز کنید و سرکه را از صافی رد کرده و در ظرف های مورد نظر بریزید و استفاده کنید.
نکات مهم درباره طرز تهیه سرکه انگور:
خواص انگور:
درمان ریزش مو
درخشش مو های مرده
پرپشت شدن مو
مبارزه با شوره سر
درمان میگرن
درمان بیماری آلزایمر
جلوگیری از سو هاضمه
مبارزه با سرطان سینه
جلوگیری از انحطاط چشم
مبارزه با دیابت
کاهش کلسترول خون