کوفته تبریزی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد ، در ادامه قرار است طرز تهیه کوفته تبریزی به سبکی خوشمزه و اصیل را آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی :
طرز تهیه کوفته تبریزی :
برنج و لپه را از قبل شسته و برای یکی دو ساعت بخیسانید، سپس هر کدام را به طور جداگانه با مقداری آب و کمی نمک بپزید.
در این میان پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید، سپس به آن نمک و ادویه بزنید و مجدد تفت دهید.
در ادامه رب را بریزید و با پیاز تفت دهید تا رنگ داده و بوی خامی آن از بین برود، در آخر هم چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا بجوشد.
برنج و لپه پخته شده را کمی بکوبید و در یک کاسه بزرگ بریزید، سپس یک عدد پیاز را رنده کرده و اضافه کنید.
در مرحله بعد گوشت را افزوده و نمک و ادویه هم بزنید و مواد را با دست خوب ورز دهید .
وقتی مواد به خرد هم رفتن سبزی رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. در انتها هم تخم مرغ رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. و باز ورز میدیم.
چند باری هم مواد رو با دستتون بردارید و به داخل ظرف بکوبید. کوفته رو اونقدر ورز بدید که مواد کاملا به خرد هم برن و به راحتی بتونید یک گلوله گرد باهاش درست کنید.
با دستتون گلوله ی بزرگی درست کنید. داخلش رو آلو یا زرشک یا گردو بذارید و کاملا گردش کنید و به آرومی در قابلمه آب رب که روی حرارت ملایم هست قرار بدید تا بپزد.
نکاتی درباره طرز تهیه کوفته:
خواص آلو: