طرز تهیه کوفته تبریزی به سبکی خوشمزه و اصیل

کوفته تبریزی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد ، در ادامه قرار است طرز تهیه کوفته تبریزی به سبکی خوشمزه و اصیل را آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی :

  • برنج ۵ قاشق غذا خوری
  • لپه ۴ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
  • پیاز دو عدد متوسط
  • سبزی معطر به دلخواه ۲ قاشق غذاخوری
  •  آلو، زرشک یا گردو رو
  • رب گوجه ۴ قاشق غذا خوری
  • روغن و نمک  به مقدار لازم
  •  فلفل و زردچوبه و آب به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه کوفته تبریزی :

برنج و لپه را از قبل شسته و برای یکی دو ساعت بخیسانید، سپس هر کدام را به طور جداگانه با مقداری آب و کمی نمک بپزید.

در این میان پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید، سپس به آن نمک و ادویه بزنید و مجدد تفت دهید.

در ادامه رب را بریزید و با پیاز تفت دهید تا رنگ داده و بوی خامی آن از بین برود، در آخر هم چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا بجوشد.

برنج و لپه پخته شده را کمی بکوبید و در یک کاسه بزرگ بریزید، سپس یک عدد پیاز را رنده کرده و اضافه کنید.

در مرحله بعد گوشت را افزوده و نمک و ادویه هم بزنید و مواد را با دست خوب ورز دهید .

وقتی مواد به خرد هم رفتن سبزی رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. در انتها هم تخم مرغ رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. و باز ورز میدیم.

چند باری هم مواد رو با دستتون بردارید و به داخل ظرف بکوبید. کوفته رو اونقدر ورز بدید که مواد کاملا به خرد هم برن و به راحتی بتونید یک گلوله گرد باهاش درست کنید.

با دستتون گلوله ی بزرگی درست کنید. داخلش رو آلو یا زرشک یا گردو بذارید و کاملا گردش کنید و به آرومی در قابلمه آب رب که روی حرارت ملایم هست قرار بدید تا بپزد.


نکاتی درباره طرز تهیه کوفته:

  • بهتر اینه که کوفته ها کاملا در آب غوطه ور بشن. ولی من چون میخوام آب غلیظی داشته باشم خیلی این کار رو نمیکنم.
  • نکته دیگه اینه که حرارت کوفته رو خیلی زیاد نکنید و درش رو نیم باز قرار میدیم به مدت حدود یک ساعت آماده میشه.
  • بعد از نیم ساعت برید سراغش و کوفته ها رو کمی جا به جا کنید و بر گردونید. البته این کار رو هم خیلی آروم انجام بدید.
  • برای سرو هم اول کوفته ها رو در ظرف بکشید و بعد آبش رو روش بریزید. بعضی ها هم آبش رو جدا گونه سرو میکنن و نون رو در اون تریت میکنن.



خواص آلو:

  • آلو زرد سطح فشارخون را کاهش می دهد.
  • خوردن آلو به صورت ناشتا ضعف عمومی بدن را از بین میبرد.
  • مصرف آلو یبوست را از بین میبرد و موجب بهبود عملکرد گوارش میشود.
  • آلو زرد برای دفع سموم بدن مفید است.
  • مصرف آلو برای کنترل فشارخون بالا موثر است.
  •  اگر چربی خون و دیابت دارید  بهتر است هر روز قبل از صبحانه آلو  بخورید.
  • آلو موجب تسکین دردهای فصلی میشود.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.