طرز تهیه زولبیا و بامیه همراه با نکات طلایی

زولبیا و بامیه یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که  اغلب در ماه مبارک رمضان و برای افطار سرو میشود، درست کردن این شیرینی خوشمزه اصلا کار سختی نیست و  تنها با رعایت برخی از نکات و اصول میتوانید این شیرینی خوشمزه را در خانه و با مواد سالم و تازه تهیه نموده و سرو نمایید.


زولبیا و بامیه خانگی خوشمزه

مواد مورد نیاز برای درست کردن زولبیا و بامیه

  • ماست :200 گرم 
  • جوش شیرین :1/2 قاشق چای خوری
  • نمک :1/3 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ :3 عدد
  • نشاسته :200 گرم
  • شکر :نیم کیلو
  • زعفران :به میزان لازم
  • آرد:50 گرم 
  • روغن جامد :1 قاشق چایخوری
  • آبلیمو :3 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه بامیه خانگی :

برای درست کردن بامیه آب را در قابلمه ای بجوشانید و آرد را به یک باره به آب جوش افزوده و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا خمیر وسط ظرف جمع شود. 

در مرحله بعد, روغن را به خمیرافزوده و 2-3 دقیقه مخلوط کنید، سپس خمیر را کنار بگذارید تا خوب خنک شود.

 بعد از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را افزوده و با همزن بزنید تا یکدست شودیک قاشق هم شربت روی آن بریزید و کمی ورز دهید سپس داخل قیف بریزید. 

روغن را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود ،سپس خمیر را زه های دلخواه برش زده و داخل روغن بریزید.

بعد از اینکه بامیه ها سرخ شدند آن ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا هم خنک شود و هم روغن اضافی اش گرفته شود.

سپس بامیه ها را داخل  شربت بریزید و بگذارید چند دقیقه بماند تا شهد را جذب خود کند.

خمیر را توسط قیف به صورت دایره دایره درون ظرف مورد نظر ریخته و سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن از درون روغن بیرون آورده و داخل شربت می اندازیم به مدت چند دقیقه.


طرز تهیه زولبیا خانگی:

در اول نشاسته و ماست را به همراه 20 گرم آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا مایع مورد نظر یکدست شود بعد از آن یک قاشق  چایخوری روغن جامد به مایع اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن کامل گلاب و جوش شیرین و زعفران را به مواد اضافه می کنیم این مواد باید جوری مخلوط و یکدست گردد که قابلیت ریزش از قیف را داشته باشد.

مواد را در قیف ریخته و درون روغن داغ با فرم دهی سرخ می کنیم که بهترین مدت زمان برای آماده شدن زولبیا 10 دقیقه است.


 شربت زولبیا و بامیه :

با مخلوط گلاب و جوش شیرین و زعفران می توانید شربت زولبیا و بامیه را تهیه کنید.


نکات مهم درباره طرز تهیه زولبیا بامیه:

  • برای سرخ کردن زولبیا بهتر است از روغن مایع استفاده کنید زیرا روغن جامد باعث سفت شدن زولبیا می شود.
  • می توانید در طرز تهیه زولبیا از قیف های یک بار مصرف نیز استفاده کنید توجه داشته باشید که این قیف ها را باید با قطر تقریبی 7 میلی متر برش دهید.
  • زولبیا را بعد از این که از روغن خارج کردید بلافاصله درون شربت بار بیندازید تا شربت به خوبی به خورد زولبیا برود.
  • زیر شعله گاز را برای سرخ کردن زولبیا ها در حالت کم و ملایم قرار دهید.
  • بامیه ها را خوب سرخ کنید تا کاملا قهوه ای تیره شوند.
  • حتما از گلوکز داخل شربت بامیه استفاده کنیدتا بامیه ها نرم نشوند.گلوکز را از لوازم قنادی تهیه کنید و با یک قوطی آن میتوانید چندین بار شربت درست کنید و حتما گلوکز بی رنگ تهیه کنید.
  • برای تهیه شربت تمام مواد باید یک ربع بجوشند. بعد میگذاریم تا خنک شود و شربت غلظت عسل را پیدا کند.


خواص زعفران:

  • بهبود افسردگی
  • بهبود حافظه
  • جلوگیری از آلزایمر
  • حفظ بینایی سالم
  • کاهش فشار خون
  • بهبود دستگاه گوارش
  • درمان سرما خوردگی
  • مناسب برای سلامت جنسی
  • تقویت استحکام استخوان
  • درمان مشکلات دستگاه گوارش


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.