آموزش پخت چند غذای گیاهی مخصوص گیاهخوارن

مواد لازم:

قارچ ۵۰۰ گرم

آرد ۱۷۵ گرم

نمک۲/۱ قاشق چایخوری

پودر کاری ۲/۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۲/۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل مقداری

آب ۲/۱ و ۱ پیمانه

سیر ۲ حبه

پیاز ۱ عدد متوسط

روغن مایع به میزان لازم

  
طرز تهیه:
آرد ، نمک ، ادویه فلفل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و آب را به آن می افزائیم کمی آنرا بهم زده و ۱۰ دقیقه استراحت می دهیم . پیاز و سیر را ریز خرد کرده و به خمیر اضافه می کنیم ، قارچها را اضافه نموده و آنرا بهم می زنیم تا یک لایه خمیر تمام آنرا بپوشاند و بعد در روغن سرخ می کنیم . با لیمو و گشنیز تزیین می کنیم .


طرز تهیه کباب گیاهی

مواد لازم برای ۸ نفر:
ذرت کوچک ۸ عدد
کدو سبز ۱۲۵ گرم
قارچ ۴۵۰ گرم
پیاز ریز ۸ عدد
روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری (۴۵ میلی لیتر)
آب لیمو ۳ قاشق سوپ خوری (۴۵۵ میلی لیتر)


مواد لازم جهت تهیه سس:
روغن مایع سرخ کردنی ۲ قاشق سوپ خوری(۳۰ میلی لیتر)
پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد
قارچ خرد شده ۲۲۵ گرم
بادام زمینی بی نمک ۱۲۵ گرم بادام
آب ۱۵۰ میلی لیتر
سس سویا ۲ قاشق سوپ خوری(۳۰ میلی لیتر)
سس فلفل تند چند قطره

طرز تهیه:
کدوها را به ضخامت ۵/۲ سانتی متر خرد کنید و با بقیه ی سبزیجات روی سیخ بکشید. روغن و آب لیمو را روی آن بمالید و بر روی منقل یا در کباب پزی که از قبل گرم شده، حدود ۱۰ دقیقه بپزید.

۲ یا ۳ بار آن را برگردانید و روغن و آب لیمو روی آن بمالید. پس از آماده شدن با سس تهیه شده آن را سرو نمایید.

روش تهیه سس:
برای تهیه ی سس، روغن را گرم کنید. پیاز و قارچ را به مدت ۸ دقیقه در آن سرخ نمایید و گاهی هم بزنید. آن گاه به مدت ۳۰۰ ثانیه در مخلوط کن، مخلوط نمایید.

بادام زمینی را بیفزایید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر مخلوط کنید تا کاملاً نرم شود. سپس آب، سس سویا و سس فلفل را به آن اضافه کرده و در یک ماهی تابه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

بگذارید سس به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد



طرز تهیه رولت سبزی
مواد مورد نیاز برای ۴ تا ۶ نفر:
کره پاستوریزه ۶۰ گرم
تره‌فرنگی یک تکه متوسط
سیر دو حبه
آرد سفید گندم یک سوم پیمانه‌(۴۰گرم)
شیر پاستوریزه ۱پیمانه (۱۵۰گرم)
تخم‌مرغ ۴ عدد
پنیر پارمزان رنده شده دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای داخل رولت:
پنیر پارمزان رنده شده ۱۰۰ گرم
کنسرو ذرت ۱۵۰ گرم(۱پیمانه)
پیازچه خرد شده یک سوم پیمانه
پنیرخامه‌ای پاستوریزه ۵۰ گرم

دستور تهیه:
– سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد ۳۰× ۲۵ سانتی‌‌متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.
– سیر و تره‌فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با ۳۰ گرم کره به مدت ۴ تا ۵ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره‌فرنگی نرم شود.
– سپس بقیه کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم کمی‌ تفت دهید تا خامی ‌آرد گرفته شود.
– به مخلوط کره و آرد، شیر را کم‌کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود.
– زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید.
– سپس زرده‌ تخم‌مرغ، مخلوط تره‌فرنگی و سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید.
– سفیده ‌تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.
– فر را از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه‌ ی سانتی‌ گراد گرم کنید.
– مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
– رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه وسط فر به مدت۱۲ تا ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا پف کند و سطح آن طلایی شود.
– دو قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به ‌طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کرده‌اید کاغذ را جدا کنید).
– مخلوط پیازچه خرد شده، ذرت و پنیر خامه‌ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و گرم سرو نمایید.


منبع: mazeh1
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.