طرز تهیه “پنکیک” ساده خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه پنکیک ساده

پنکیک یکی از شیرینی های خیلی محبوب در دنیا می باشد که در دسته کیک ها طبقه بندی می شود که هم به عنوان میان وعده و هم دسر استفاده می شود و می توان آن را در وعده صبحانه استفاده کرد.

پنکیک

پنکیک دارای طرز تهیه های گوناگونی چه در ایران و چه در جای جای دنیا می باشد .ما در نمناک تلاش کردیم بهترین و متداول ترین طرز تهیه پنکیک را ارائه دهیم با ما همراه باشید.

پنکیک  

  

مواد لازم تهیه پنکیک :

شکریک قاشق غذاخوری
نمکیک قاشق چای خوری
وانیلیک قاشق چای خوری
بکینگ پودریک قاشق چای خوری
روغن مایعیک قاشق غذاخوری
تخم مرغیک عدد
شیریک لیوان
آردیک و نیم پیمانه

طرز تهیه پنکیک ساده:

برای تهیه پنکیک ابتدا یک ظرف مناسب مانند تصویر زیر انتخاب کنید و سپس تخم مرغ را درون آن بریزید.

سپس شکر، وانیل، نمک و شیر را به ترتیب به آن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

نکته :برای اینکه پنکیک مزه بهتری داشته باشد می توانید به جای یک لیوان شیر از نصف لیوان شیر و نصف لیوان آب پرتقال استفاده کنید.

وقتی مواد اولیه شکل یکنواختی به خود گرفت آرد را به مانند شکل زیر از صافی عبور دهید دلیل استفاده از صافی این است که باعث می شود آرد موقع عبور از صافی باز شود و این کار کمک می کند تا مواد زودتر به یکنواختی برسد،سپس بکینگ پودر را روی آرد بریزید.

بعد از اضافه کردن آرد خوب مواد را باهم مخلوط کنید تا به شکل یکنواختی برسند و سپس بعد از اینکه مواد شکل خود را گرفت روغن مایع را اضافه کنید.

هنگام مخلوط کردن مواد باید به غلظت مایه توجه کنیم که مهمترین نکته طرز تهیه پنکیک است و وقتی به غلظت مناسب رسیدیم باید مایه را 10دقیقه در دمای محیط نگهداریم تا بکینگ پودر تاثیر خود را روی مایه بگذارد و سپس شعله گاز را در دمای مناسب می گذاریم و تابه مناسب رو روی آن قرار می دهیم و وقتی تابه گرم شد به اندازه یک ملاقه به وسط تابه مایه می ریزیم و منتظر می مانیم تا یک طرف پنکیک پخته شود

و زمانی که مانند تصویر پایین حباب هایی روی پنکیک شکل گرفت زمان آن است که پنکیک را برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز پخته شود.

و این کار را به تعدادی که برای آن مایه پنکیک درست کرده اید انجام دهید و در آخر برای تزیین آن شکل های مختلفی وجود دارد که در زیر دو مدل از آن را توضیح داده ایم.

تزیین پنکیک :

برای تزیین پنکیک می توان از خامه و توت فرنگی و پودر شکلات استفاده کرد به طوری که به مانند تصویر زیر در بین لایه های پنکیک از خامه استفاده کنید و با توت فرنگی و پودر شکلات تزیین نمایید.

در تزیین دوم از کره و عسل و شکلات آب شده استفاده شده است و شما می تواند از پودر قهوه و خیلی چیزهایی که علاقه دارید برای تزیین آن استفاده کنید.

نکات مهم تهیه پنکیک :

1.غلظت مایه پنکیک باید طوری باشد که وقتی با ملاقه مقداری از مایه را برداشته و در ارتفاع 20 ساتیمتری از ظرف شروع به ریختن آن داخل ظرف میکنیم حالت کشسانی خود را حفظ کند و به اصطلاح مایه بریده بریده نشود.

2.حرارت شعله گاز در میزان کیفیت پنکیک شما تاثیر گذار است و برای اینکه به میزان شعله مورد نظر دست پیدا کنید ابتدا چند نمونه پنکیک خیلی کوچک را تست بگیرید تا میزان شعله را پیدا کنید ولی به طور کلی باید شعله ملایم رو به کم باشد.

3.تابه ای که برای تهیه پنکیک استفاده می کنید باید کفی ضخیمی داشته باشد تا از حرارت زیاد به پنکیک جلوگیری کند.

4.استفاده از شیر در پنکیک اختیاری است و شما اگر مزه شیر را دوست نداشتید می توانید به جای آن از یک لیوان آب استفاده کنید ولی توصیه می شود که از شیر استفاده شود که هم باعث خوشمزه تر شدن پنکیک می شود و هم بافت پنکیک را نرم می کند و از خشک شدن سریع آن جلوگیری می کند.

نکات تکمیلی در مورد پنکیک

پنکیک جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .

پنکیک را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

منبع : chtori

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.