- مرغ :نصف یک عدد
- تخم مرغ : 2 عدد
- جعفری و گشنیز :500 گرم
- لپه :1 پیمانه
- آبلیمو :به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
لپه را بشویید و یکی دو ساعت از قبل خیس دهید سپس با مرغ و مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سبزی ها را خیلی ریز خرد کنید و داخل مقداری روغن سرخ کنید.
بعد از پخت مرغ و لپه ، سبزی سرخ شده و آبلیمو را به آن اضافه کنید . تخم مرغ ها را هم بزنید تا یکدست شوند.
در 10 دقیقه آخر پخت به مخلوط مرغ اضافه کنید . بعد حرارت را خاموش کنید و مرغ را کنار برنج سرو کنید.
مرغ ترش جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
مرغ ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
۷ نکته برای خوشمزهتر شدن پیتزاهای خانگی
طرز تهیه سوپ جو قرمز مجلسی و رستورانی
کیک گوگلوپف با طعم پرتقال یا با تلفظ فرانسوی کیک کوگلوف با طعم پرتقال
کیک پوند با طعم چای
طرز تهیه باسلوق
منبع: نمناک