لَوَنگی مرغ یکی از خوراک های سنتی آستارا است که محبوبیت زیادی در بین مردم این شهر دارد، این غذا با مرغ، گردو و رب آلوچه درست میشود و طعم بی نظیری دارد و به یک بار امتحان کردنش می ارزد.
مواد لازم لَوَنگی مرغ :
زولبیا و بامیه یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که اغلب در ماه مبارک رمضان و برای افطار سرو میشود، درست کردن این شیرینی خوشمزه اصلا کار سختی نیست و تنها با رعایت برخی از نکات و اصول میتوانید این شیرینی خوشمزه را در خانه و با مواد سالم و تازه تهیه نموده و سرو نمایید.
مواد مورد نیاز برای درست کردن زولبیا و بامیه
طرز تهیه کتلت ماش
ماش را بعد از شستن با کمی آب بپزید طوری که نه خام باشد و نه له شود وقتی آب آن تمام شد، به همراه سیب زمینی در غذاساز بریزید و کاملا مخلوط کنید .
مواد لازم
ماش: یک پیمانه
سیب زمینی آب پز: ۲ عدد
سیر: ۲-۱ حبه
پیاز متوسط: ۱ عدد
سبزی معطر شامل گشنیز و جعفری: ۳-۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک تا دو عدد
پودر سوخاری: ۳-۲ قاشق غذاخوری
ادویه: به میزان لازم
مواد لازم براونی با سس شکلات
کره ½ پیمانه
شکلات کم شیرین 240 گرم
شکر ½ 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد بزرگ
وانیل خالص 1 قاشق چایخوری
آرد ¾ پیمانه
نمک ½ قاشق چایخوری
- گوشت گوساله چرخ کرده : یک کیلو
- شیر : 1 فنجان
- تخم مرغ :1 عدد
- خردل :2 قاشق غذا خوری
- پیاز، خرد شده :1 عدد
- خرده نان خشک یا آرد سوخاری :1 فنجان
- سس گوجه فرنگی :1/3 فنجان
- شکر قهوه ای :2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم