طرز تهیه غذای محلی و خوشمزه واویشکا

مواد لازم برای واویشکا:

سیر:1 بوته

پیاز متوسط:1 عدد  

گوشت چرخ کرده:نیم کیلو  

رب گوجه فرنگی:2 قاشق

گوجه فرنگی متوسط:3 عدد

تخم مرغ:2 عدد

آب:نصف لیوان

روغن:1 قاشق

زرد چوبه:1 قاشق مرباخوری

نمک:نصف قاشق مربا خوری

پودر فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری 

واویشکا


 

 

طرز تهیه واویشکا:

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.بعد سیرها را در روغن بریزید و تفت دهید .در حین تفت دادن  سیر ، پیاز را هم اضافه کنید و در کنار سیر سرخ کنید.


سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و خوب تفت دهید تا گوشت سرخ شود و کمی بپزد.رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و در گوشت سرخ کنید.


بعد از اینکه رب رنگ داد. گوجه فرنگی ها را کاملا خرد کنید و به مایه گوشت اضافه کنید و تفت دهید . به مواد تفت داده شده مقداری آب اضافه کنید و در تا به را ببندید تا همه مواد ریز جوش بجوشند و بپزند.


بعد از 30 تا 40 دقیقه تخم مرغ ها را داخل خورشت بشکنید و بدون هم زدن صبر کنید تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند. حرارت را خاموش کنید و خورشت را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید .


واویشکا


نکاتی برای خوشمزه تر شدن خوراک واویشکا:

از رب انار و یا آبغوره می توانید برای خوش طعم کردن واویشکا استفاده کنید.

واویشکا را بهتر است به صورت تند سرو کنید.

برای خوش طعم کردن واویشکا می توانید مقداری جگر سفید و سیاه را چرخ کنید و آن ها را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.

هم چنین این غذای خوشمزه را می توانید را در کنار سیب زمینی سرخ کرده نیز میل کنید.

درصورت تمایل میتوانید مقداری زعفران و گلپر هم به این غذا اضافه کنید.

از دارچین هم برای خوش عطر شدن میتوان استفاده کرد.

مردم شمال این غذا را با برنج کته نوش جان میکنند ولی این غذا با نون سنگک و ماست و نعناع هم خیلی خوشمزه تر میشه.

نکات تکمیلی در مورد واویشکا:

واویشکا جزو غذای محلی - گیلانی میباشد 

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .

واویشکا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه “استانبولی پلو” به همراه راز و رمز خوشمزه تر شدنش
“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه با طرز تهیه
طرز تهیه “لوبیا پلو” فوق العاده خوشمزه با ترفند خاص سرآشپز
طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر

منبع : نمناک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.