طرز تهیه املت قارچ

املت قارچ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که به راحتی و با مواد ساده تهیه میشود و طعم بسیار دلچسبی هم دارد.


مواد لازم برای املت قارچ:

  • کدو سبز: (خردشده) ۵۰ گرم
  • قارچ ورقه‌ای (خرد شده) ۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ : ۴عدد
  • نمک:  1/4قاشق غذاخوری
  • شیر: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر فتا (رنده شده): ۴۰ گرم
  • پوره‌ گوجه فرنگی: ۱۰۰ گرم
  • آبلیموی تازه : به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه املت قارچ :

ابتدا قارچ را با کره و  یا کمی روغن تفت داده و کدو را هم خرد کرده و با قارچ تفت دهید تا نرم شود، سپس پوره گوجه را افزوده و تفت دهید تا همه مواد با هم سرخ شود.

حالا نمک و فلفل بپاشید و حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی بپزد.

در این میان تخم مرغ ها را بشکنید و کمی بزنید تا باز شود ، سپس شیر ، فلفل سیاه و پنیر رنده شده را بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

تابه ای را با روغن زیتون چرب کرده و مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید و پخش کنید، اجازه دهید تا یک طرف تخم مرغ سرخ شود.

سپس آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم برشته شود، حالا مخلوط سبزیجات را یک طرف تخم مرغ ریخته و سمت دیگرش را روی آن برگردانید.

املت قارچ آماده است آن را همراه با آبلیموی تازه میل کنید.


خواص قارچ:

  •   تقویت سیستم ایمنی
  • کنترل فشار خون
  •  جذب آهن را افزایش دهید
  •  کاهش وزن
  • کاهش کلسترول
  •  جلوگیری از ابتلا به دیابت 
  •  تقویت سلامت استخوان


طرز تهیه “استانبولی پلو” به همراه راز و رمز خوشمزه تر شدنش
“دسر پاناکوتا شکلاتی” طعمی بی نهایت خوشمزه با طرز تهیه
طرز تهیه “لوبیا پلو” فوق العاده خوشمزه با ترفند خاص سرآشپز
طرز تهیه “زولبیا و بامیه” درخانه با نکات و تصاویر


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.