زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که اغلب در مراسم ها و مهمانی ها تهیه و سرو میشود. درست کردن این غذا کار سختی نیست فقط کافی است مراحل زیر را به خوبی انجام داده و به نکات ذکر شده توجه کنید تا یک زرشک پلوی مجلسی و عالی درست کنید.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ:
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی:
برای درست کردن زرشک پلو با مرغ ابتدا برنج را شسته و یکی دو ساعت در آب بخیسانید.
مرغ را شسته و آن را به تکه های کوچک تر تبدیل کنید و یا اینکه کلا از ران آماده برای این غذا استفاده کنید تا مجلسی تر باشد سپس بگذارید تا آبش برود.
تکه های مرغ را با نمک، فلفل . زردچوبه مزه دار کرده و در روغن خوب سرخ کنید تا کاملا برشته و خوشرنگ شود.
در این میان پیاز را به همراه کمی روغن در قابلمه مورد نظرکه قرار است مرغ ها را داخل ان بپزید تفت دهید.
بعد از اینکه پیاز طلایی شد به آن نمک، فلفل و زردچوبه بزنید و مجدد تفت دهید، سپس رب و آبلیمو را اضافه کنید و چند ثانیه ای تفت بدید.
سسی رو که درست کردید از قابلمه خارج کنید و باز مرغها را درون همون قابلمه بچینید و سس را روی مرغها بریزید. از بغل مرغها سه تا چهار لیوان آب هم اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاد. بعد شعله را کم کنید تا هم مرغ ها کاملا پخته شوند و هم آب خورشت بخار شه و تنها حدود یک لیوان سس در انتهای پخت باقی بماند.
نکاتی درباره طرز تهیه زرشک پلو با مرغ:
خواص مرغ: