سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه

خورش قیمه یکی از غذاهای مجلسی و سنتی ایرانی است که در اغلب مراسم ها تهیه و تدارک دیده میشود، این غذا در ایام ماه مبارک به صورت نذری تهیه و بین مردم توزیع میشود. درست کردن این غذا مستلزم نکات و ریزه کاری هایی است که اگر رعایت شود یک خورش خوشمزه و عالی بدست می آید. در این مطلب طرز تهیه خورش قیمه همراه با نکات آن را  آماده کرده ایم با ما همراه باشید.


مواد-لازم-برای-خورشت-قیمه

 

 مواد لازم خورش قیمه:
  • لپه :70 گرم
  • رب :1-2 قاشق
  • پیاز عسلی :3-4 قاشق
  • گلاب :1 قاشق
  • زرشک :برای تزیین  2 قاشق
  • روغن :2قاشق
  • گوشت :200 گرم
  • چوب دارچین :1عدد
  • هل سبز :5 -6 عدد

طرز تهیه خورش قیمه:

ابتدا گوشت را تکه کرده و پیاز را پوست گرفته و خرد کنید، گوشت و پیاز را داخل قابلمه ای مخلوط کرده  و روی حرارت قرار دهید و درب آن را ببندید تا آب بیاندازد.

بعد از اینکه آب مواد تبخیر شد کمی روغن بریزید و پیاز و گوشت را خوب تفت دهید تا سرخ شود این کار باعث میشود گوشت در خورش ترد و خشمزه شود.

در ادامه لپه را افزوده و کمی سرخ کنید ، حالا نمک و ادویه را افزوده و بعد از یکی دو تفت رب را هم بریزید و تفت دهید تا هم رنگ دهد و هم اینکه بوی خامی اش برود.

در آخر هم چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا خورش پخته و جا بیافتد.

در نیم ساعت پایانی پخت خورش لیموها را افزوده و اگر آب خورش کم بود کمی آب بریزید و بگذارید تا جا بیافتد.

 گلاب ، نمک و ادویه جات را در 10 دقیقه آخر به خورشتان اضافه کنید، سپس می توانید سیب زمینی ها را به صورت خلالی و یا شکل دلخواه در آورده و برای تزیین به خورش قیمه دلچسپتان اضافه کنید.


نکاتی مهم درباره  طرز تهیه خورش قیمه:
  • نکته مهم و قابل توجه در مورد این خورش طرد بودن گوشت خورش است که برای این کار بهتر است گوشت مان را از شب قبل با کمی فلفل و روغن مخلوط کرده و استراحت دهیم.
  • لیموها را قبل از اضافه کردن به خورش شسته  و با کمک چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید وبرای نیم ساعت در آب جوش بخیسانید.
  •  حتما هل و دارچین را از قبل بجوشانید و با کمی آب به خورشتتان اضافه کنید.

خواص دارچین:

از آنجایی که دارچین یکی از ادویه های مهم در خورش قیمه میباشد در ادامه به چند مورد از خواص آن اشاره میکنیم.

  • کنترل قند خون
  •  جلوگیری از بیماری های قلبی 
  • جلوگیری از بیماری های قلبی
  •   بهبود گردش خون
  • تسکین دردهای عضلات و سردرد
  •  جلوگیری از سرطان 
  • کمک به بهداشت دهان و دندان
  •  کنترل و دفع حشرات
  • درمان سرفه ها و سرماخوردگی 
  • درمان دندان درد
  • کمک به هضم غذا و رفع مشکلات گوارش 


چگونه فلافل خوشمزه درست کنیم ؟ چه راه کاری دارد
طرز تهیه سالاد فتوش با طعم اصلی این سالاد لبنانی خوشمزه
سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه زاتزیکی یونانی
آموزش پخت خوراک سیرابی به سبک اصلی در خانه
طرز تهیه پیراشکی مرغ 

منبع : آشپزی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.