مواد لازم خورش قیمه:
- لپه :70 گرم
- رب :1-2 قاشق
- پیاز عسلی :3-4 قاشق
- گلاب :1 قاشق
- زرشک :برای تزیین 2 قاشق
- روغن :2قاشق
- گوشت :200 گرم
- چوب دارچین :1عدد
- هل سبز :5 -6 عدد
ابتدا گوشت را تکه کرده و پیاز را پوست گرفته و خرد کنید، گوشت و پیاز را داخل قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید و درب آن را ببندید تا آب بیاندازد.
بعد از اینکه آب مواد تبخیر شد کمی روغن بریزید و پیاز و گوشت را خوب تفت دهید تا سرخ شود این کار باعث میشود گوشت در خورش ترد و خشمزه شود.
در ادامه لپه را افزوده و کمی سرخ کنید ، حالا نمک و ادویه را افزوده و بعد از یکی دو تفت رب را هم بریزید و تفت دهید تا هم رنگ دهد و هم اینکه بوی خامی اش برود.
در آخر هم چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا خورش پخته و جا بیافتد.
خواص دارچین:
از آنجایی که دارچین یکی از ادویه های مهم در خورش قیمه میباشد در ادامه به چند مورد از خواص آن اشاره میکنیم.
- کنترل قند خون
- جلوگیری از بیماری های قلبی
- جلوگیری از بیماری های قلبی
- بهبود گردش خون
- تسکین دردهای عضلات و سردرد
- جلوگیری از سرطان
- کمک به بهداشت دهان و دندان
- کنترل و دفع حشرات
- درمان سرفه ها و سرماخوردگی
- درمان دندان درد
- کمک به هضم غذا و رفع مشکلات گوارش
چگونه فلافل خوشمزه درست کنیم ؟ چه راه کاری دارد
طرز تهیه سالاد فتوش با طعم اصلی این سالاد لبنانی خوشمزه
سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه زاتزیکی یونانی
آموزش پخت خوراک سیرابی به سبک اصلی در خانه
طرز تهیه پیراشکی مرغ
منبع : آشپزی